Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cihanbeyli Belediyesi’nden üretime yönelik yeni sosyal proje

Cihanbeyli Belediyesi üretime dayalı sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi. Ziraat Odası ile birlikte yürütülen proje kapsamında belediye tarafından tahsis edilen arazide kurulan serada farklı çeşitlerde meyve ve sebze üretimine başlanıldı.

Cihanbeyli Belediyesi’nden üretime yönelik yeni sosyal proje
Konya’nın Cihanbeyli İlçesi seracılığın merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. İlçede kurulan dev tesislere bir yenisi daha eklendi. Cihanbeyli Belediyesi tarafından tahsis edilen arazide ilçe ziraat odası tarafından farklı türde sebze ve meyve üretimine başlanıldı. 

Serada incelemelerde bulunan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, tarımsal üretime dayalı yeni bir sosyal projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Geçtiğimiz günlerde hayvancılığın daha da güçlenmesi için belediye tarafından alınan koçları üreticilere dağıttıklarını hatırlatan Başkan Kale, şimdi de gerek tarımsal üretimin güçlenip çeşitlenmesi gerekse de seracılığın yerleşmesi için önemli bir adım attıklarını ifade etti. Kale “Belediyemizin tahsis ettiği arazide kurulan serada, ziraat odamız tarafından birçok farklı çeşitte meyve ve sebze yetiştirilecek. İnşallah ilerleyen dönemde bunu daha da genişleteceğiz. Cihanbeyli’miz seracılığın merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Gerek istihdam gerekse de katma değer anlamında ilçe ve ülke ekonomimize katkı sağlayacak bu projeler Cihanbeyli’nin atılımını en güzel şekilde gösteriyor” dedi.

Cihanbeyli Ziraat Odası Başkanı Veysel Akbulut da tarım ve hayvancılığa verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye teşekkür etti.

HAYVAN BARINAĞI YAPIMI DEVAM EDİYOR
Öte yandan Cihanbeyli’de eksikliği hissedilen hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezinin yapım çalışmaları devam ediyor. Yeniceoba Mahallesindeki inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, vatandaşlara seçim öncesi verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kale “Türkiye’nin en güzel ve örnek hayvan barınağı ile rehabilitasyon merkezinin inşasında sona geliyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English