Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Patiswiss olayı ne? CEO’su istifa etti! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir?

Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevapla gündem oldu. Tunaoğlu sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösterdi ve dava açma tehdidinde bulundu.

Patiswiss olayı ne? CEO’su istifa etti! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir?

 Cevabıyla gündem olan, tepkiler sonrası paylaşımını silen ve peş peşe açıklamalar yayınlayan Tunaoğlu görevi bıraktığını duyurdu.


Bir LinkedIn kullanıcısı, satın aldığı Patiswiss markalı çikolatanın küflü çıktığına ilişkin fotoğraflı bir paylaşım yaptı. Tüketici, “Bir heves aldığım kahve eşlikçilerime bakın. Küflenmiş, çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine de daha var. Muhtemelen redarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var” ifadelerini kullandı.


Paylaşımına Patiswiss’in Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu ve firmayı da etiketleyen tüketici hiç ummadığı bir tepki ile karşılaştı. Tunaoğlu, tehdit ve aşağılama içeren bir açıklama yaptı.


Tunaoğlu açıklasında şu ifadeleri kullandı:


“Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de Linkedin’de paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın pirim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Baksana aşağıya ‘çöp’ falan yazanlara. Bizim avukatların marka Karalama, Marka değeri düşürme vs' den neler isteyeceğinden herkes habersiz. Ayrıca! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin! Karşında senin dev MİGROS ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki! Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim."


TEPKİ SONRASI PAYLAŞIMI SİLDİ


Tunaoğlu'nun cevabı büyük tepki çekti. Art arda gelen tepkilerin ardından Tunaoğlu paylaşımını sildi.

BAZI BÜYÜK MARKET ZİNCİRLERİ RAFLARINDAN TOPLATTI


Tunaoğlu'nun paylaşımını silmesi Patiswiss'i kurtaramadı. Büyük market zincirleri, Patiswiss ürünlerini market raflarından toplatıldı ve mobil uygulamalarından kaldırıldı.

 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English