Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Bir Liderin Doğuşu" kitabı Bosna Hersek'te tanıtıldı

Anadolu Ajansı haberine göre;
KOTOROSKO (AA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yaşantısını konu olan “Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan” isimli kitabın Boşnakça basımının tanıtımı, Bosna Hersek'in Doboj şehri yakınlarındaki Kotorosko'da yapıldı.


Bosna Hersek'te faaliyet gösteren Dostluk Köprüleri Derneği tarafından düzenlenen tanıtım törenine, Bosna Hersekli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Gazi Hüsrev Bey Medresesi İslam ve Sosyoloji Tarihi Öğretmeni Mustafa Spahic, burada yaptığı konuşmada, geçen on yılda Türkiye'nin ekonomi ve turizm alanında büyük güç yakaladığını belirterek, "Türkiye'de yapılmaya çalışılan ama başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi halkın iradesini de hedef almıştır. Erdoğan demek özgürlük, bağımsızlık, egemenlik ve gelişim demektir." dedi.

Türkiye'nin Müslüman devletler arasında en gelişmiş ülke olduğuna işaret eden Spahic, Erdoğan'ı siyaset adamı ve vatandaş olarak her yönüyle anlatan kitabın mutlaka okunması gerektiğini söyledi.

Kitap tanıtımına katılan Sevlid Hurtic de Erdoğan'ın Türkiye'yi her yönüyle güçlü bir ülke yaptığını belirterek, "Kitabı her okuduğunuzda Erdoğan'ın yeni bir fikriyle tanışıyorsunuz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğu zaman tehdit edildi ama mücadeleyi bırakmadı. Ardından başbakan ve cumhurbaşkanlığı görevlerinde Türkiye'nin ne derece büyük bir potansiyele sahip olduğunu tüm dünyaya gösterdi." diye konuştu.

Erdoğan ile birlikte Türkiye'nin dünya güçleri arasında yer aldığını vurgulayan Hurtic, "Bizde her şey kısa sürelidir. Erdoğan'ın sahip olduğu sistematik yapı, Türkiye'yi son derece güçlü yaptı. Bu durum bazılarının hoşuna gitmeyebilir ama Türkiye hiçbir zaman diz çökmez." değerlendirmesinde bulundu.

Dostluk Köprüleri Derneği Başkanı Jasmin İmamovic ise Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu söyleyerek, "Bu, kitapla ilgili Bosna Hersek genelinde yaptığımız yedinci tanıtım. Erdoğan sadece Türkiye'de sevilen bir lider değil, Bosna Hersek ve tüm dünya ülkelerinde sevilen ve saygı duyulan bir lider." ifadelerini kullandı.

Hüseyin Besli ve Ömer Özbay tarafından kaleme alınan “Bir Liderin Doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan” isimli kitabın Boşnakça basımı, Dobra Knjiga Yayınevi tarafından 2011 yılında yapılmıştı.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English