Son Dakika Haberler

Fenerbahçe'de puan kayıpları sürüyor

Eklenme Tarihi: 19.02.2017 - 17:00

Sarı-lacivertli ekip, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalarak, üst üste üçüncü maçını kazanamadı Süper Lig'de yaptığı son 5 maçta tek galibiyet alabilen sarı-lacivertliler, 3 mücadeleyi berabere, 1 karşılaşmayı ise mağlup tamamladı Fenerbahçe taraftarları, sarı-lacivertli futbolcuları protesto ederken, yönetimi istifaya çağırdı



İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, ligde üst üste üçüncü maçını da kazanamayarak, puan kayıplarını sürdürdü.

Ülker Stadı'nda Kasımpaşa'yı ağırlayan sarı-lacivertli takım, rakibi karşısında etkili bir mücadele ortaya koyamazken, skoru değiştirecek golü kaydedemedi. Fenerbahçe, rakibine de gol şansı vermeyince mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

Ligde 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgisi olan Fenerbahçe, puanını 37'ye yükseltti. Dördüncü sıradaki yerini koruyan sarı-lacivertli ekip, ikinci Medipol Başakşehir ile üçüncü Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada farkı kapatma şansını kullanamadı.

Bu maça kadar 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 yenilgisi olan Kasımpaşa ise ligdeki 4. beraberliğini alarak, puanını 25'e çıkardı.



- Son 5 maçta tek galibiyet



Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 5 maçta tek galibiyet alabilen Fenerbahçe, 3 maçı berabere tamamladı, bir maçta rakibine yenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Adanaspor ile sahasında 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, 18. haftada iç sahada Medipol Başakşehir'i 1-0 yendi. Ligin 19. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 4-1'lik skorla yenilen sarı-lacivertli ekip, 20. haftada dış sahada Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, son olarak sahasında konuk ettiği Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalarak, son 5 maçta 9 puan kaybetti.



- Taraftardan protesto



Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli futbolcuları performansları ve alınan skordan dolayı protesto ederken, yönetimi istifaya çağırdı.

Karşılaşmayı izlemek için Ülker Stadı'na gelen yaklaşık 15 bin taraftar, maçın son 10 dakikasında Fenerbahçeli futbolcuları alkışla protesto etti. Taraftarların, bazı futbolcuları da ıslıklaması dikkati çekti.

Taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından yönetim kurulunu istifaya davet etti.



- Volkan Şen ve Stoch, ceza sınırında



Fenerbahçeli futbolcular Volkan Şen ve Miroslav Stoch, mücadelede sarı kart görerek, ceza sınırına geldi.

Hakem Fırat Aydınus'un itirazları nedeniyle 19. dakikada sarı kart gösterdiği Stoch ile 82. dakikada sarı kartla cezalandırdığı Volkan Şen, bu sezon ligdeki 3. sarı kartlarını gördü.



- Taraftardan kameramana ilginç tepki



Bir grup Fenerbahçe taraftarı, kırmızı renk mont giyen yayıncı kuruluş kameramanına tepki gösterdi.

Basın tribününün önünde maçı görüntüleyen ekipteki bir kameraman, giydiği montun renginden dolayı sarı-lacivertli taraftarların tepkisine maruz kaldı.

Kırmızı renkteki montu nedeniyle taraftarların yaklaşık 5 dakika sözlü tepki gösterdiği kameraman, uyarıların ardından montunu çıkartarak, görevini yapmaya devam etti.


Kaynak: