Son Dakika Haberler

Konya’nın Kulu ilçesinde Ak Parti 63. Danışma ve Mahalle Yönetim Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Kulu’da Ak Parti danışma toplantısı
Kulu Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen 63. İlçe Danışma ve Mahalle Yönetim Kurulu toplantısına Konya Ak Parti Milletvekili Abdullah Ağralı,  Konya İl Başkan Vekili Serdar Küçük, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Acar, İlçe Kordinatörü Polat Şimşek, Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız,  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, Ak Parti Meclis Üyeleri, Mahalle  Muhtarları, Mahalle Başkanları ve Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını Kulu İlçe Ak Parti Teşkilatı Başkanı Mehmet Talayhan yaptı. Daha sonra Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız söz aldı.

Yıldız Kulu’daki projelerle ilgili bilgi verdi.

Belediye Başkanı Yıldız ’’Doğalgaz çalışmamızı hızlandırdık bu nedenle Konya İl merkezimize sayılarımızı verdik. İnşallah yakın zaman da başlıyoruz. Bunun yanında Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarımızı da devam ettiriyoruz. Kültürhan yapımına yakın zamanda başlayacağız. Osmanlı motifleri ne yer vereceğimiz bu projemiz de ilçemize güzel bir bina yapacağız. ‘’ dedi.

Yıldız, Kulu'da yeni hastanenin 3 nisan tarihinde açılacağını ve bölgenin en büyük hastanelerinden biri olacağını sözlerine ekledi.

Konya İl Başkan Vekili Serdar Küçük ise 16 Nisan referandum seçimine değindi. Küçük 16 nisan da yapılacak olan seçimle birlikte 2017 yılında sivil bir anayasa yapılarak yola devam edeceklerini ve anayasa değişiklikleri konusuna değindi.
 
Daha sonra söz alan Konya Ak Parti Milletvekili Abdullah Ağralı ise Kulu’da yaptıkları hizmetleri anlattı.

Ağralı; ‘Burada bir hedef doğrultusunda herkes kendi çabasını ortaya koyuyor. Bizim görevimiz ekip olmak, takım olmak açıkları aramak değil açıkları kapatmak. Yapılan hizmetler büyük hizmetler inşallah devam edeceğiz. Kulu’da belli başlı hizmetlerimiz var. Eğitim ve sağlık açısından eksiklerimiz çoğu gideriliyor. Hastanemizi 3 nisan gibi açacağız ve hasta kabulüne başlayacağız. Eksiksiz olarak hastane hizmete geçecek. Daha sonra ek bina çalışmalar olacak. İnanıyorum ki Kulu sağlık alanında iyi bir noktaya gelecektir. Hizmetlerle birlikte organize sanayi bölgesi de Kulu için önemli. Bunun sonuçlarına ulaşıyoruz. Bakanlıkla gerekli görüşmeler yapıldı. İnşallah yakın zaman da kavuşacağız. Kulu çok önemli bir noktada. Ayrıca doğalgazı da önemsiyoruz. Diğer bir sorunumuz ise su meselesi su meselesin de içme suyunun bazı köylerde ciddi sorunlar olduğunu söyleyebilirim. Proje için Mavi Tünel’den destek alacağız. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek ile bir toplantı yaptık. Kalkınma Bakanımıza da bu projeyi sunduk ve proje talimatını aldık. İnşallah Mavi Tünel’den Altınekin, Cihanbeyli ve Kulu Hattı ile Kulu’ya doğal ve sağlıklı içme suyu kazandıralacak.Tarımsal sulama ile ilgili de çalışmalarımız var’  dedi.
 
Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı 16 Nisan Referandum seçimleri ile ilgili ve Cumhurbaşkanlığı ve Anayasa değişiklikleri sistemine de değindi. Ağralı, 16 nisan seçimini ve bu süreci sizler onaylayacaksınız dedi.

Toplantı daha basına kapalı olarak devam etti.
 
Ertan Özkük / Kulu

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English