Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 20.11.2017 - 22:00

Fenerbahçeli futbolcu Janssen: "Rakiplerimizin puan kayıpları da bizim için olumlu bir noktaydı. Kazandığımız takdirde onlara yaklaşabilme imkanı gelmişti. Bizim için önemli bir galibiyet oldu" "Son 3 maçta işler iyi değildi. Bugün gerçek bir takım gibi sahadaydık ve gerçek bir takım gibi mücadele etmeyi başardık" "Bu akşam Soldado oyuna girdi ve 3 harika gol atarak, takıma katkıda bulundu. Bu takım için herkes çok önemli"



İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Vincent Janssen, Süper Lig'in 12. haftasında Demir Grup Sivasspor karşısında aldıkları 4-1'lik galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi.

Ülker Stadı'nda oynanan maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki golcü oyuncu, "Açıkçası bizim için işler iyi gitmiyordu. Son 3 maçta istediğimiz skorları alamamıştık. O maçların ardından bir araya geldik. Birlik olmamız gerektiğini ve işleri daha iyi bir noktaya getirmemiz gerektiğini konuştuk. Artık istediğimiz puanları almak zorundaydık. Rakiplerimizin puan kayıpları da bizim için olumlu bir noktaydı. Kazandığımız takdirde onlara yaklaşabilme imkanı gelmişti. Bizim için önemli bir galibiyet oldu." diye konuştu.

Son 3 lig maçında işlerin kendileri açısından iyi olmadığını aktaran Janssen, şunları kaydetti:

"Son 3 maçta işler iyi değildi. Bugün gerçek bir takım gibi sahadaydık ve gerçek bir takım gibi mücadele etmeyi başardık. Bizim için son 3 karşılaşmada eksik olan buydu. Bu akşam çok daha iyi bir görüntü sergilediğimizi düşünüyorum. Birlik halinde mücadele ettik. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Bir arkadaşımız hata yaptığında diğer arkadaşımız ona yardım etti. Mücadelemiz ve kavgacı ruhumuz sahadaydı. Maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladık. İkinci yarının hemen başında durum 1-1'e geldi. Ondan sonra çok güçlü olmalısınız. Biz de mücadele ettik, kuvvetli bir görüntü ortaya koyduk. Bu akşam çok iyi bir skor aldığımızı düşünüyorum."


- "Soldado, 3 harika gol attı"



Vincent Janssen, oyuna girdikten sonra "hat trick" yapan Roberto Soldado'yu övdü.

İspanyol forvetin takıma 3 golle katkıda bulunduğunu aktaran genç futbolcu, "Bu takımda oynayan her futbolcu güçlü. Her futbolcu takım için çok önemli. Bu akşam da gördünüz. Bu takım için sahaya çıktığında herkes gol atabiliyor. Bu akşam Soldado oyuna girdi ve 3 harika gol atarak takıma katkıda bulundu. Bu takım için herkes çok önemli. Birlikte mücadele edersek çok iyi günler görebiliriz." şeklinde görüş belirtti.

Son dakikalarda yedikleri gollerle puan kaybettiklerinin hatırlatılması üzerine Janssen, "Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Bunları yaşadıktan sonra mental anlamda ne kadar kuvvetli olduğunuzu göstermelisiniz. Biz de bu akşam bunu yaptık. Aldığımız skor bize öz güven getirecek. Yolumuza devam edeceğiz ve bu skorun verdiği öz güvenle önümüze bakacağız. Asla bir daha öyle bir şey yaşanmayacak." ifadelerini kullandı.



- "Çift forvetin mümkün olabileceğini gördük"



Hollandalı futbolcu, maçın bir bölümünde Soldado ile çift forvet oynadıkları hatırlatılarak, sistem değişikliğine gidilip gidilemeyeceğinin sorulması üzerine, "Bunu hocamıza sormanız lazım ama en azından bu durumun mümkün olabildiğini gördüğümüz bir akşamı geride bıraktık. Roberto ne kadar tehlikeli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Ceza sahası içinde 3 kez pozisyona girdi ve hepsini değerlendirdi. Hem onun hem de takım için güzel oldu." şeklinde konuştu.

Janssen, oyundan çıkarken Fenerbahçe taraftarının kendisini alkışlamasıyla ilgili ise, "Çok güzel bir his. Sahaya çıktığınızda kulüp ve taraftarlar için mücadele etmek istiyorsunuz. Her zaman bu mücadelemi sergilemeye çalışıyorum. Bu akşam da onlardan biriydi. Taraftarımızdan takdir görmek son derece mutluluk verici. Onlara teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak: