Son Dakika Haberler

Peugeot Üst Yöneticisi Imparato: "Geçmişimizin olduğu ve geleceğimize inandığımız tüm ülkeleri desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye de bunlardan bir tanesi. Neler olduğunu (FETÖ darbe girişimi) yakından takip ediyoruz ve Türkiye'ye şu anda tam desteğimizi vermiş durumdayız"

Anadolu Ajansı haberine göre;
PARİS (AA) - Peugeot Üst Yöneticisi (CEO) Jean-Philippe Imparato, ​geçmişlerinin olduğu ve geleceklerine inandıkları tüm ülkeleri desteklemeye devam edeceklerini belirterek, "Türkiye de bunlardan bir tanesi. Neler olduğunu (FETÖ darbe girişimi) yakından takip ediyoruz ve Türkiye'ye şu anda tam desteğimizi vermiş durumdayız." dedi.

Paris Otomobil Fuarı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Imparato, bu yıl ilk defa fuarda bazı markaları görmediklerini, bunun kendileri için sürpriz olmadığını söyledi.

Imparato, "Çünkü bir yıl öncesinden bildirilmişti. 2016 bizim için çok önemli. Çünkü artık masaya yepyeni ürünler koyuyoruz ve bunlar çok büyük yatırım gerektiriyor. Dolayısıyla yatırımların, marka olarak, ciddi şekilde geri dönüşlerini almalıyız." diye konuştu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra Peugeot'nun Türkiye operasyonlarında bir değişiklik olup olmadığı sorusu üzerine Imparato, Peugeot markası olarak Türkiye'ye tam destek verdiklerini ifade etti.

İş açısından bakıldığında en önemli hedeflerinin, satışta ağırlığı Avrupa'dan diğer bölgelere kaydırmak olduğunu belirten Imparato, satışların yüzde 60'ını Avrupa'da, yüzde 40'ını da diğer ülkelerde gerçekleştirdiklerini, bunu yüzde 50- 50'ye taşımak istediklerini kaydetti. Imparato, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sadece Çin'i değil, bunun dışında geçmişimizin olduğu ve geleceğimize inandığımız tüm ülkeleri desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye de bunlardan bir tanesi. Neler olduğunu yakından takip ediyoruz ve Türkiye'ye şu anda tam desteğimizi vermiş durumdayız. Bizim için temel konu pazar, teşkilat, müşteri ve ülkenin operasyonlara sağladığı katma değer. Politik konulara çok fazla girmiyoruz. Ama tüm bunları değerlendirdiğimizde, marka ve müşteri için çalıştığımız için Türkiye'ye destek vermeye devam edeceğiz. Türkiye'ye bakışımızda hiçbir değişiklik yok. Bizim için en önemli değişkenlerden biri kur. Çünkü fiyata olumlu ya da olumsuz etkisi olabilir. Buradaki ana konu, ülkelerde çok yoğun iskontoya dayalı operasyon yürütmek istemiyoruz. "



- "2017'nin ikinci çeyreğinde ilk olarak 5008'i lanse edeceğiz"



Jean-Philippe Imparato, 2017'nin ikinci çeyreğinde ilk olarak 5008'i lanse edeceklerini belirterek, içten yanmalı motorlarla şu anda devam ettiklerini, bir sonraki basamakta hibrit motorların ve ardından yüzde 100 elektrikli motorların olacağını anlattı.

Artık yeni modellerle bir SUV aracıyla MPV'nin modülaritesini aynı anda sunabildiklerini belirten Imparato, "Yaklaşık 1 milyon civarındaki 3008 ve 5008 müşterilerimize 'gelin bu otomobili deneyin' diye konuşuyor olacağız. Dolayısıyla bu araçlarla SUV özelliklerini MPV'nin fonksiyonerliğiyle birleştirip kullanma şansı vereceğiz. Bunun üstüne yeni jenerasyon i-Cockpit'te de normal bir C hatchback otomobili kullanıyor hissiyatıyla SUV kullanımı sunacağız." diye konuştu.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English