Son Dakika Haberler

Süpermoto Türkiye Şampiyonası

Eklenme Tarihi: 29.05.2016 - 18:50

Akyazı Kenan Sofuoğlu Pisti'nde düzenlenen şampiyonanın 1. ayak yarışları sona erdi



SAKARYA (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Sakarya'da düzenlenen Süpermoto Türkiye Şampiyonası 1 ayak yarışları tamamlandı.

Akyazı ilçesindeki Kenan Sofuoğlu Pisti'nde Özege Motosiklet Sporları Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışlara çok sayıda sporcu katıldı. Supermoto A, Supermoto B, S3, Gençler 85 cc ve 65 cc sınıflarında yarışan sporcular, şampiyonada en iyi dereceyi almak için mücadele etti.

Şampiyonanın Supermoto A kategorisinde topladığı 47 puanla Batuhan Demiryol birinci, 43 puanlı Yusuf Işık ikinci, 40 puan alan Nuri Değirmenci üçüncü oldu.

Supermoto B kategorisinde Yasin Işık 50 puanla birinci, Servet Dursun 42 puanla ikinci, Yasin Keklik ise 38 puanla üçüncü sırada yer aldı.

S3 kategorisinde Mehmet Sabri Yılmaz topladığı 50 puanla birinciliği, Taha Keklik 44 puanla ikinciliği, Mehmetcan Çelik de 40 puanla üçüncülüğü elde etti..

Turnuvanın 85 cc kategorisinde 50 puanla Ata Kahvecioğlu birinci, 42 puanlı Mecit Taha Işık ikinci, 40 puanla Ares Stefan Bengıc ise üçüncü sıraya yerleşti.

Şampiyonanın 65 cc kategorisinde de 50 puanla Kadir Erbay birincilik, 42 puan alan Onur Işık ikincilik, aynı puanda bulunan Ömer Utku Karpuz ise üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Şampiyona sonunda derece alan sporculara kupa verildi.







Kaynak: