Konyaspor, Alanyaspor’u ağırlıyor... Bitirelim bu işi

Eklenme Tarihi: 19.04.2024 - 14:38

Son haftalarda çıkışa geçen Anadolu Kartalı, Alanya ekibini de mağlup ederek yükseşini sürdürmek istiyor. Konyaspor ile Alanyaspor arasında; 20 Nisan Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı Oğuzhan Çakır yönetecek.

Konyaspor, Alanyaspor’u ağırlıyor... Bitirelim bu işi

Konyaspor, Süper Lig’in 33. haftasında Alanyaspor’u ağırlayacak. Son haftalarda çıkışa geçen ve küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkartan yeşil-beyazlılar, kritik Alanyaspor maçını da kazanarak yükselişini sürdürmek istiyor. Konyaspor ile Alanyaspor arasında; 20 Nisan Cumartesi günü Konya Stadyumu'nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Kritik maçı Oğuzhan Çakır yönetecek
Konyaspor ile Alanyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Balıkesir bölgesi hakemlerinden Oğuzhan Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Mehmet Salih Mazlum ve Ali Tuna üstlenecek. Burak Olcar ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.Konyaspor’da 4, Alanyaspor’da 3 eksik
Konyaspor ile Alanyaspor arasında oynanacak kritik karşılaşma öncesinde, her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Konyaspor’da stoper Metehan Mert, sol bek Yasir Subaşı, orta saha Emmanuel Boateng ve forvet Muhammet Demir sakatlıklarından dolayı bu maçta görev alamayacak. Konuk Alanyaspor’da ise kart cezalısı olan ön libero Leroy Fer, Anadolu Kartalı’na karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı devam eden sağ kanat Loide Augusto da yine bu maçta görev alamayacak diğer bir isim olacak. Öte yandan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke de yine kart cezasından dolayı Konyaspor maçında kulübedeki yerini alamayacak.
Konyaspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Fahrudin Ömerovic nezaretinde 4-2-3-1 dizilişiyle mücadele eden Konyaspor’un, zorlu Alanyaspor maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Jakub Slowik (27), savunma 4’lüsünde Uğurcan Yazğılı (5), Adil Demirbağ (4), Teenage Hadebe (15) ve Guilherme Sitya (12), 2’li ön liberoda Soner Dikmen (6) ve Steven Nzonzi (37), 3’lü orta sahada Alassane Ndao (18), Oğulcan Ülgün (35) ve Valon Ethemi (72), forvette ise Sokol Cikalleshi’nin (17) forma giymesi bekleniyor
Alanyaspor’un muhtemel 11’i

Teknik direktör Fatih Tekke nezaretinde 4-2-3-1 sistemiyle mücadele eden Alanyaspor’un, kritik Konyaspor maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Akdeniz ekibinin kalesinde Ertuğrul Taşkıran (1), savunma 4’lüsünde Florent Hadergjonaj (94), Furkan Bayır (4), Fidan Aliti (5) ve Jure Balkovec (29), 2’li ön liberoda Richard (25) ve Nicolas Janvier (17), 3’lü orta alanda Oğuz Aydın (11), Efecan Karaca (7) ve Yusuf Özdemir (88), tekli forvette ise Ahmed Hassan’ın (9) forma giymesi bekleniyor. (Hasan Yıldırım)

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”