Son Dakika Haberler

Meram'da 2023 dönemi için start verildi:9 ayrı tesiste 11 branşta eğitim

Eklenme Tarihi: 04.07.2023 - 13:55 , Son Güncellenme: 04.07.2023- 14:07

Çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla Meram Belediyesi tarafından organize edilen yaz spor okullarında 2023 dönemi eğitimleri start aldı.

Meram’da 2023 dönemi için start verildi:9 ayrı tesiste 11 branşta eğitim
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 5-15 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerin belediyeye ait 9 tesiste ve 11 ayrı branşta eğitim alacağı yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. 
Meram Belediyesinin ‘Meram Yaz Spor Okulları’nda 2023 dönemi eğitimleri için start verildi. Meram’da yaşayan 5-15 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere sporu sevdirmek, dolu dolu bir yaz geçirmelerini sağlamak hedefiyle Meram Belediyesi tarafından organize edilen yaz spor okullarında eğitimler, eğlenceli anlara sahne oluyor.
9 AYRI TESİSTE 11 BRANŞTA EĞİTİMLER VERİLİYOR 
Meramlı çocuk ve gençlerin, futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, kort tenisi, masa tenisi, yüzme, cimnastik, wushu, kick boks ve taekwondo branşlarında eğitim aldıkları Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları; Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Rabia Spor Merkezi, Nazmiye Muslu Spor Tesisi, Lalebahçe Spor Tesisi, Dere Sosyal Tesisleri, Recep Tayyip Erdoğan Spor Tesisleri, Efor Halı Saha, Osmangazi Halı Saha, Yeniyol Halı Saha’da yapılıyor. Nesilleri sporla buluşturan ve eğlenceli bir tatil dönemi geçirmelerini sağlayan Meram Yaz Spor Okulları’nda eğitimler, 21 Ağustos tarihine kadar devam edecek.  

“YAZ SPOR OKULLARIMIZ ‘TÜRKİYE YÜZYILI GENÇLİĞİ’NİN AYAK SESLERİNDENDİR” 
Meram Yaz Spor Okulları 2023’te de çocuklar ve gençlerle buluşmaktan dolayı duyduğu sevinci dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni dönemin tüm çocuklar, gençler ve aileleri için hayırlı olması temennisinde bulundu. Gençlere bırakacakları en büyük mirasın iyi bir eğitim ile sağlıklı, huzurlu ve refah içinde bir hayat olduğuna vurgu yapan Başkan Mustafa Kavuş, yaz spor okullarının açılışı ile ilgili yaptığı açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Biz eğitime ve geleceğimize dair yapılan herşeyi önemsiyoruz. Meram Yaz Spor Okulları’nın da 'Türkiye Yüzyılı Gençliği'nin ayak seslerinden olduğuna inanıyoruz. Yaz okullarımızla, spor okullarımızla, MEGA çalışmalarımızla, kültür yayınlarımızla ve diğer eğitim çalışmalarımızla çocuklarımıza teknoloji, spor ve sanatta vizyon kazandırıyor, onları geleceğe hazırlıyoruz. Bu organizasyon sayesinde çocuklarımızın spora olan ilgilerinin artttığını ve her geçen yıl yeni sporcular kazanıldığını, hedeflerimiz doğrultusunda ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı gösteriyor. Bu yaz döneminde de renkli bir organizasyon olacağına inanıyoruz.” (Veli Şengül)

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”