Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Balık baştan kokar !..

03 Monday 2023
Süper ligin transfer dönemi başlamış olsada, kulüpler scout araştırmalarını bekler bir havadalar. Tek tük transfer haberlerini görüyoruz ancak geçtiğimiz yıllarda alışılagelmişin dışında bir durgunluk olduğunu görüyorum. Gazetelere veya  medya’ya baktığım zaman manşetleri veya bir numaralı haberi Arda Güler’in süslediğine  şahit oluyoruz. Henüz çok genç ve dünya spor gündemini meşgul etmesi gerçekten gurur verici ve bu övgüleri hakediyor. Diğer taraftan kulüp yöneticilerinin oyuncularla ve menajerleriyle telefon trafiği ya da yüzyüze görüşmeleri sürerken Konyaspor’u ilgilendiren bölüme kısaca bi değinmek istiyorum. Konyaspor’un transfer politikasında bana göre “balık baştan kokar” olayı yaşanıyor. Başkan Fatih Özgökçen’in yaptığı açıklamada 5 transfer yapılacağını söylemesi kafalarda soru işareti bıraktı.  Sözleşmesi sona eren ve bonservisi Konyaspor’da olup ayrılmak isteyen oyuncuların ayrılma durumunda zaten kadrosu dar olan takıma 5 transferin yeterli olmayacağını herkes görüyor, biliyor. Ancak kulübün kasasından para çıkmasın düşüncesinde olan sayın başkanın Bate Borisov acısını çabuk unuttuğunu görüyoruz. Kulüplerin harcama limitleri belli oldu buna göre Konyaspor yönetimi bu limitleri zorlayıp önümüzdeki sezon için yeşil beyaz camiayı tribüne çekmeyi ve başarı dolu sevinçler yaşatmayı göze almalı artık. 

Kulağımıza birtakım isimler ve oynadıkları takımlar geliyor ancak isimleri ve mevkilerini şu aşamada paylaşmanın sakıncasını  biliyorsunuz. Onun için netlik kazanıp imza aşamasına gelmeden isim belirtmek istemiyorum. Görüyoruz ki Konyaspor’un aslında her bölgeye bir alternatif ihtiyacı var. Kalede sehiç’ten eldivenleri alacak forvet’te leblebi gibi gol atacak, kanatlarda uçacak, orta alanda fark yaratacak oyunculara, hergeçen yıl dahada zorlaşan sezon için mecburiyet olduğu kesin. Ancak kulüp menfaatlerini düşüneceğim diye takımı sekteye uğratmanın manası artık kalmadı diye düşünüyorum.  Bakalım bekleyip göreceğiz.  Kalın sağlıcakla....

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English