Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Gündemden düşürmeyeceğiz

09 Saturday 2023

Alçak İsrail’in saldırılarında 2 ay geçti ama aynı aşağılık saldırılar devam ediyor Gazze’de. Bazı duyarsız tayfanın Gazze’yi unutturma çabalarına rağmen hala dert edinen Müslümanların çabasıyla gündemde tutulmaya çalışılıyor. Duygusuz, duyarsız, tutarsız sözde sanatçılarımızı gördünüz mü? Köpeğine bile selam gönderen biri çıkıp Gazze’de ölen On binlerce çocuğun katledilmesine tek kelime edemedi. İnsan hakları ve barış diye bas bas bağıran aydınlarımız nerede? Nerede anti Amerikancı solcularımız? Lafa gelince Dünya barışından söz edenlerin çıtı çıkmıyor. Gazze’yi dert edinmeyenin imanından, ölen çocuklara duyarsız kalanların vicdanından, yaşanan katliama karşı en küçük tepki vermeyenlerin insanlığından şüphe ediyorum. “Araplar bizi sattı” safsatasına inanıp, “Filistinliler toprak sattı” bahanesine sığınıp, “Hamas’ta saldırmasaydı” diyecek kadar alçalanlara diyeceğimiz yok. İsrail’in yanındayım diyemeyenlerin bu tarihi yalanlarla “amalara, fakatlara” sığınmalarını anlıyorum. Konumuza dönecek olursak her ne olursa olsun bu katliamı ilk günkü gibi diri tutmalıyız. Dünya’ya durulacak her ses büyüdükçe mutlaka sonuç alınacaktır. Boykotlar hala en büyük silahımız. Artık Müslümanlara mal satacaklar kimlere destek vereceklerini bir kez daha sorgulamalılar.  Hiçbir şubesi kar etmemeli. “Efendim bu şubelerde onlarca çalışanımız var” diyenlere de “çocuklarımız elinde, mutfağında, kasasında kan olan bu yerlerde çalışmasın zaten.” Diyorum. Çok sayıda kafe var. Mutlaka başka işletmelerde iş bulacaklardır. Canımız acıyor, yüreğimiz sızlıyor. Yüreğinde ümmet kardeşliği olan herkesin çırpınışları umarım Filistin’in özgürlüğüne kanat çırpınışları olur. Onlar zor bir imtihandan geçiyorlar. Evleri yıkılarak, çocukları, kardeşleri, anne ve babaları ölürken duruşlarıyla söylemleriyle, sabırlarıyla imtihan ediliyorlar. Peki ya biz imtihanı nasıl geçeceğiz? Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English