Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​İddialar doğruysa yolun sonu uçurum!..

14 Friday 2023
Konyaspor’da  durumlar karışık gibi görünüyor. Eskiye yani Kombassan zamanındaki kötü günlere doğru yol alan bir Konyaspor sessizliği var. Bu sessizlik hayra âlamet değil. Başkan Özgökçen’i ve yönetimini sadece ve sadece Tümosan ile yaptığı sponsorluk anlaşması dışında ne gören nede duyan var. Bu suskunluk sosyal medyadaki iddiaları ve gazetelerde yazılan yazıları doğrular nitelikte. Eğer duyduklarımız ve gördüklerimiz doğruysa vah Konyaspor’un haline, vah Konyaspor’u yönetenlere. Stajonevıc dedik kabullendik, küme  düşme korkusu yaşarken 8. Bitirdik eyvallah. Ancak transfer yok, para  yok, borç çok ise ve bu iddiaları teyyid edecek veya yalanlayacak birileri çıkmıyorsa, hani sezon içerisinde yönetim istifa seslerinden rahatsız olup, maç bitince veya sezon sonunda oturur konuşulur diyenlere şimdi sesleniyorum. Sakın bu pislikleri temizlemeden istifa falan etmeyin. Kimse Konyaspor’dan büyük değildir. Bizler Konyaspor’un önümüzdeki sezon çok daha iyi bir takım olacağını düşünürken, mevcut oyuncuların hatta alt yapıdaki oyuncuların bile lisanslarının çıkarılamaması tehlikesiyle karşı karşıya kalmakta neyin nesi ? korkarımki iddialar doğru ise koskoca Konyaspor’a transfer yasağıda kapıda. Konyaspor’u borçsuz bir kulüp yapacağız diye birkaç sezondur doğru dürüst transfer yapmayan, onca gelire rağmen paraların nereye gittiğinin hesabını veremeyen yönetim, sözüm ona küçülmeye gideceğiz diyerek 1922 yi kaderiyle başbaşa bırakırsa, basketbol takımını yok sayarsa, oyunculara  ödeme yapamayacak kadar acizlerse kusura bakmasınlar yöneticilik anlayışına ve meziyetine sahip değillerdir. Bırakın  transferleri, borçsuz kulüp, herkesin Konyaspor’dan bahsedeceği bir takım olacağız sözünün arkasında duramayanlar 800 – 830 milyon borçları kur farkından dolayı oldu diye kimseye yutturamazlar. Sezon bitimine yakın  sayın başkanın açıkladığı üzere 16 milyon euro,( bugünkü kurla yaklaşık 470 Milyon TL ) Borcu olan kulüpte neler olduda birkaç ay içerisinde iki katına çıkıverdi anlamak mümkün değil. İrfan Kulekaya’nın sosyal medyada belirttiği hususlar neden şimdi günyüzüne çıktı, borçlar nerelere yapıldı, fıfa’da dosyamız yok deniliyordu şimdi  anlaşılan oda olmuş, neden ? bunların hesabınıda sessiz sedasız kulüpten ayrılan sayın Mustafa Göksu vermeyecektir herhalde. Yoksa kulübün anahtarı !... Neyse o kadar kötü değildir herhalde. Bu sezon avrupa hedefini, taraftarı tribüne  çekecek iyi transferleri, düşünürken kafamızdaki deli soruların cevaplarını düşünür olduk.  Bu yazdıklarımı iddialar üzerine yazdım umarım bu iddiaların ya bir geçerli sebebi vardır yada doğruluk payı yoktur. Ama iddialar eğer doğruysa yolun sonu uçurum. Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English