Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​KAYSERİ’NİN ÇİRKİN YÜZÜ

24 Sunday 2016
Önce Ziraat Türkiye Kupası sonra Süper Lig’de aynı hafta içerisinde Kayserisporla karşılaşan Torku Konyaspor, her iki maçıda aynı sonuçla 1 – 0 kazandı.

Kupa maçında bir problem olmadı ancak, Cumartesi günü Torku Arena’da maçın 90 dakikasını bir puan için çirkinleştiren Kayserispor takımı ve Tolunay Kafkas’a, ilk yarıda Traore’nin kaleci tarafından, ceza alanı içerisinde düşürülmesine takılıp, orada kalan Koray Gençerler’de eklenince, Torku Konyaspor istediği oyuna konsantre olamadı. Ancak çok soğuk havayı ısıtan 9.786 taraftarın desteğiyle oyun disiplininden hiç uzaklaşmayan kartallar, 90. dakikada bulduğu penaltı golüyle öne geçti. 90 dk. boyunca yattığı yerden kalkmayan, duran topu bile 2 dakika gibi uzun bir zamanda kullanan, çoraplarını çekmek için 1,5 dakika çalan ve oyunu soğutmak için çirkinleştiren Kayserispor’lu oyuncuların asıl çirkin yüzü 90. dakikanın bitiminde ortaya çıktı. Koray Gençerler’in, maçın sonuna eklediği 4 dakika içerisinde saniye bile harcamamak için aceleci bir tavır sergilemeleri, Kayseri camiasına hiç yakışmadı. Tamam bir puan için, birtakım küçük bahanelerle zaman çalınabilir ancak sarı kırmızılı ekibin bu işi abartmasına, Tolunay Kafkas’ın külhanbeyliğide eklenince adeta şampiyonluğu kaçıran bir psikoloji’ye büründüler. Hoş olmadı.

Bu maçı unuttuk. Önümüzdeki Ziraat Türkiye Kupası gruplarında son hafta  maçları oynanacak. Torku Arena’da bu kez konuğumuz Etimesgut. Grup lideri Torku Konyaspor karşısına prestij için çıkacak olan Etimesgut karşısında, yeni transferler ve lig’de fazla süre bulamayan oyuncuları takip etme fırsatımız olacak. Daha sonra son 16 da ise Antalya’yı bekleyeceğiz.

Yazımı bitirmeden önce belirtmek istediğim ve kafamı kurcalayan bir konu var. Konyaspor açısından Kayseri lig maçına baktığımızda, Traore’nin forvet, Rangelov’un kanat oyuncusu gibi bir diziliş oluşması kafaları karıştırdı. Aykut hoca yine bir sürpriz  yapacak olgusu zihinlere yerleşti. Acaba hocanın kafasında yeni transferler ile yeni bir oyun düzeni mi geliyor ?

Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English