Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Kimler korkuttu?

17 Saturday 2023
Türkiye’de gündem Kılıçdaroğlu ve CHP’de koltuk savaşı. Bu konuya hiç girmeyeceğim. Yeteri kadar konuşuldu, konuşulmaya da devam edecek gibi görünüyor. Siyasette bu gündem varken Millet İttifakı’nın diğer büyük ortağı İYİ Parti’den çıt çıkmıyor. Önemli birkaç isim istifa etti ve yenilik talebinde bulundu ancak bir ses çıkmadı. Aslına bakarsanız benim en çok merak ettiğim konu Meral Hanım masaya neden geri döndü. Öyle ya zehir zemberek açıklama yapıp gideceksin, CHP’li iki belediye başkanının iknasıyla ve Cumhurbaşkanı Yardımcılıklarıyla masaya geri döneceksin. Bu kimseyi tatmin etmedi. Partilileri de, seçmeni de, gazetecileri de inandıramadı. Meral hanımı kimler, ne ile tehdit etti? Muharrem İnce’ye kurulan kumpas Meral hanıma da mı kuruldu? Böyle bir durumda Meral Hanım ya siyaseti bırakmalı yada dik bir duruşla yoluna devam etmeli. Şayet ortada bir şantaj varsa bu şekilde siyasette yol yürünmez. Bazı söylentilere göre Meral Hanımın Cumhur İttifakında yer almak istediği ancak bazı örgütlerce tehdit edildiği söyleniyor. Malum Fetö bu konularda çok mahir bir örgüt. Şayet böyle bir durum varsa siyaseti bırakmalı. Aynı konu Muharrem İnce içinde geçerli. Seçime birkaç gün kala adaylıktan çekiliyorsan bunun sebebi öyle “yoruldum, bıktım” demeyle olmuyor. Hala perde arkasında siyaset dizayn etmeye kalkışanlar yok değil. Seçim geride kaldı ancak bu soruların cevabı hala muallakta kaldı. Önümüzde ki süreçte muhalefet yeniliğe gitmeli. Karanlık defterleri olmayan, birilerine boyun eğecek dosyası bulunmayan siyasetçiler rol almalı artık. Emir eri olmayacak, robotlaşmayacak yönetimler gelmeli. Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English