Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Konyaspor'un dalgıçları iş başına!

26 Saturday 2023
Bir japon atasözü der ki, “ Sis yelpaze ile dağıtılmaz” Konyaspor’un üstündeki sis tabakasını yelpaze ile dağıtma çabası içinde bulunanların, ince eleyip sık dokuduğu transferleri takıma kazandırması iyi güzel, ancak yeterlimi ? bence değil. Bir önceki yazımda belirttiğim gibi önce taraftarı tribüne çekecek hamleler yapılması gerekir. İkincisi kadro genişliği takımın başarı oranını yükseltir. Peki nasıl olacak, kulübün mali yapısı tabiki  çok önemli  ama, başarıyı yakalamak için bazı risklerde alınmalı. Cesaret edip taraftarı tribüne çeken isim yapmış kaliteli bir yıldız için üçün beşin hesabı yapılmamalı. Burada belirtmek istediğim husus, gidin Icardi’yi, Aboubakar’ı, Talısca’yı alın demiyorum. Keşke alabilsek, ama bu takıma chıkalleshi’nin yanına çok iyi bir forvet,  bu forvetleri rakip ceza  alanı civarında topla buluşturacak forvet arkası, ve Amir’i aratmayacak bir orta saha, G.Antep maçında da kendini açıkça belli eden faktörlerdi. Ligin 3. Haftasında oynanan oyun için henüz birşey söyleyemem.  Çünkü takım yeni oturma ve sistemi oturtma çabası içerisinde olmasına rağmen bu eksiklerin giderilmesi gerekir.  Acılarını tazelemek istemiyorum ama, G.Antep FK’ nün yeniden toparlanma çabası içerisinde olduğu,  dünkü maçta her halinden belliydi. Öyle ki, G.Antep aslında bize ters gelen bir rakip ve iki takımın kendi  aralarında oynadığı süper lig maçlarına bakıldığı zaman, üstün olan taraf. Deplasmanda veya içeride oynanan önceki maçları hatırlarsak, Konyaspor’u birhayli rahatsız eden, hatta zaman zaman zor durumda bırakan bir takım kırmızı siyahlı ekip. Buna rağmen dünkü  maçta daha çok isteyen, daha çok kazanma arzusuyla hırslı oynayan Konyaspor’umuz, kazanmasını bildi. Guılherme ve Murıc’ın attığı goller hazırlanış açısından güzeldi. Ancak oyunun genelinde seyir zevki olmayan, can sıkıcı, bitsede gitsek havası taşıyan bir 90 dk. İzledik. Dedim  ya hatta her zaman diyorum ki, bu takımda önemli eksikler var. Özellikle  Zymer’in ve Amir’in yeri acilen doldurulmalı. Forvet ve forvet arkası kesinlikle gerekli. Kale konusunda halâ tereddütlerim var. Sezonun sonunu getirebilmek açısından bunlar takımın olmazsa olmazı. Peki nasıl olacak derseniz bunuda bir çin atasözü çok iyi anlatıyor. Çin atasözü der ki,  “İnciler kumsalda bulunmazlar, eğer bir tane  istiyorsan onun için dalmalısın”   Bilmem anlatabildim mi ?
Konyaspor’un dalgıçları iş başına.
Kalın sağlıcakla.
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English