Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Konyaspor'un patlayan lastiği?..

22 Friday 2023

Uykudan uyanamayan ve sınava geç kalan üç öğrenci, sınıfa girer girmez öğretmene “hocam arabanın lastiği patladı geç kaldık bize bir şans daha verirmisiniz” derler. Buna pek inanmayan öğretmen bozuntuya vermez ve “tamam çocuklar sizi üç gün sonra tekrar sınava alacağım” der. Yalnız bir şartım var. sadece üç soru soracağım 50 puan alırsanız başarılı sayılacaksınız. Deyince öğrenciler çaresiz kabul ederler. Sınav günü gelir çatar. Öğretmen ayrı ayrı sıralara oturttuğu çocuklara 20 puan değerinde iki kolay soru sorar. Soruları hemen çözen ve yüzleri gülerek 40 puanı cebe koyan öğrencilere, Öğretmen şimdi  kâğıtlarınızın arka yüzünü çevirin ve 60 puan değerindeki soruyu çözmenizi istiyorum der. Öğrenciler kâğıtları çevirir ve soruyu merakla beklerler. Ve öğretmen  kritik soruyu sorar. Arabanın hangi lastiği patladı ? İşte tam anlamıyla pimi çekilmiş bir bombayı kucağında bulan Ömer Korkmaz ve yönetimi tamda tabiri caizse cuk diye oturan bu sorunun cevabını aramaktalar. Kulübü sahipsiz bırakmak istemeyen yeni yönetimi, daha önce belirttiğim gibi çok zor ve meşakkatli bir süreç bekliyor. Arabanın hangi lastiğinin patladığını değil, yapılan sayısız yanlışları nasıl düzeltebilirim in cevabını bulmak zorundalar. Bana göre Mülki amirlere, bakanlara, siyasi hemşehrilerimize ziyarette bulunmak çok önemli ve güzel bir şey. Ancak bu ziyaretler sadece forma hediye etmekle kalmamalı düşüncesindeyim. Ömer Korkmaz ve ekibi de sanırım benim gibi düşünüyorlar ki, kolları sıvayıp soluğu Ankara’da aldılar. Çiçeği burnundaki yönetim işi sıkı tutmakla kalmamalı ve bu tür ziyaretler, yerini dirsek temasına ve daha sonra icraata varana kadar sürdürmeli. Örneğin, Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun dış işleri bakanı olduğu zamanlar Alanyaspor’un başarılarını, Sayın Murat Kurum’un devrede olduğu zaman Konyaspor’un şampiyonluk yolunda nasıl ilerleyip ligi üçüncü bitirdiğini ve bu gibi örnekleri çoğaltabileceğimizi hepimiz  azçok  biliyoruz. Yeni yönetimi tabiiki bu etkinliklerin dışında birçok sorun bekliyor. Mali sorunlar başta olmak üzere, sezonu kurtarmak, gelecek sezonun planlamasını yapmak, devre arası ile sezon sonu yapılacak olan ve aşkolsun Konyaspor bu oyuncuları nereden bulmuş dedirtecek transferlerin yapmak, scout ekibinin bu çalışmaları tam ve eksiksiz yapması, taraftarı tekrar birkaç sezon öncesi gibi tribünlerde yer kalmaksızın nasıl dolduracağı, alt yapıdan ve 1922 den oyuncu çıkarabileceği, basketbol takımını yalnız bırakmaksızın tekrar BSL’ne nasıl çıkarabileceğini yani sözün  kısası hangi lastiğin patladığını doğru olarak bilip tamir etmesi veya değiştirmesi, sadece bizim bildiğimiz gözle görülür ve su yüzündeki olan sorunları bakalım sayın Ömer Korkmaz başkanlığındaki yönetim, orta vadedeki  bu sıkıntıları nasıl çözecek yada gerçekten patlayan bu lastiği değiştirebilecek mi ?
Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English