Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Korkmaz ne yapacak!..

28 Tuesday 2023
Konyaspor’da beklenen olağanüstü kongre nihayet yapıldı. 423 delegenin katılımıyla gerçekleşen kongrede iki liste yarışacakken, divan kurulu Bekir AKDEMİR’ in listesinde delege olmaması gerekçesiyle kanun ve tüzük gereği bu listeyi geçersiz saydı ve Ömer KORKMAZ tek liste halinde Konyaspor’un yeni başkanı oldu. Sözün özü Konyaspor sahipsiz kalmadı. Ancaaak yeni yönetimi çok zorlu, çok meşakkatli ve çok stresli günler haftalar hatta  aylar bekliyor. Birincisi kulübü mali açıdan rahatlatacak çok acil planlama yapılması gerekiyor, ikincisi ara transfer yaklaşıyor ve takıma nereden bakarsanız en az 5-6 kaliteli ve Konyaspor’u düzlüğe çıkaracak transfer lazım, üçüncüsü yine öncelik verilmesi gereken bir diğer husus şirketleşme konusu, dört küs olan tribünlerin yeniden eski havasına döndürülmesi, beşincisi takıma yeniden arkadaşlık ortamı kazandırılıp, kolej havasına getirilerek, özgüven sağlanması,  altı, Basketbol takımının ve 1922 Konyaspor’un akibeti.Yani say say bitmeyen bir enkazı toparlayacak, kulübü ayağa kaldıracak bir süreç bekliyor Ömer KORKMAZ’ı. Bekliyor da herkesin kafasındaki soru işaretini kaldıracak bir konuya sayın başkanın açıklama getirmeside gerekiyor. Bu konu ne derseniz şöyle açıklayayım. Aslında kongre öncesinde yapılması gereken bir olay bu. Yeni başkanın kongreden önce yapacakları icraatları sıralaması gerekiyordu ki, herkesin kafasındaki merakı giderebilsin. Şimdi sayın KORKMAZ’ın kulübü hem maddi hemde manevi olarak ayağa yeniden kaldıracak projesi nedir ? Futbol takımı Konya’ya korkarak gelen deplasman takımlarının olduğu bir döneme tekrar gelecek mi, gelecekse nasıl gelecek ? Basketbol takımına nasıl bir oluşum planlanıyor, Tribünleri yeniden dolduracak transferler yapılacakmı, ÖZGÖKÇEN beyefendinin izlediği yolda devam mı edilecek yoksa birileri taşın altına gövdesinimi koyacak ? Önceki yazılarımda da belirttiğim gibi başkan olmak meşakkatli ve zor bir iştir. Yukarıda belirttiğim hususlar, kafalardaki soru işaretleri giderilecekmi, yoksa zamanamı bırakılacak hiç kimse bilmiyor. Sayın KORKMAZ bu işe baş koyduysa vardır bir bildiği ama, kamuoyuylada paylaşmasını dört gözle bekliyoruz. Görev dağılımı yapılır yapılmaz, nelerin yapılacağı ile ilgili olarak kanalların canlı olarak vereceği bir basın açıklamasını bekliyoruz. Trabzon ve Kasımpaşa maçlarındaki hafif kıpırdanmanın üstüne koyularak devam edeceği günleri öncelik olarak çözmeli. Ha birde Hakan Keleş meselesi var. Benim tahminin aynı hocayla devam edilecek ve sezon sonunda herşey sıfırdan başlayacak. Bu benim kişisel görüşüm. Bakalım sayın başkan Ömer KORKMAZ ne yapacak.
Bekleyip göreceğiz.
Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English