Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Şehrimize değer katıyor

07 Friday 2023
Bir şehrin gelişmişliği şehrin yapılaşmadan sosyal yaşama, eğitim seviyesinden kültür mirasına, inancından ahlaki değerlerine kadar yükselmesiyle belli olur. Konya bu anlamda şanslı bir şehir. Tarihi ve kültürüyle zengin, muhafazakâr kimliğiyle Anadolu’nun en özel şehirlerinden. Konya belediyeleriyle de şanslı. Bugüne kadar hep bilgili, kültürlü, ahlaklı ve iş bilen belediye başkanlarıyla yönetildi. Bugüne kadar ne bir yolsuzluk haberiyle gündeme geldi, ne bir Konya’nın yüzünü eğecek bir haberle. Hep başarılı hizmetleriyle Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu Konya. Bugün Karatay’ın misafiri olarak Lavanta bahçesine gittik. Belki 5-10 gün daha zamanı var. Kokusu, rengi, ahengi ile muhteşem bir görünüme sahip olmuş lavanta bahçesinde ağırlandık. Alan çok daha büyütülmüş. Ahşap kuleler, kapılar, eski çeşmeler gibi fotoğraf karelerini süsleyecek objelerle donatılmış bahçe. Muhtemelen biraz daha içine yeni figürler eklenecek. Karşısına bir de gül bahçesi yapılmış. 163 çeşit gülün yer aldığı bahçenin içine girip o gül kokuları arasında gezinti yapmak iyi geldi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Onlarca insanı çekiyorsa başarılı olunmuş demektir. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca belediyecilikten gelen bir isim. Neyi, nasıl yapacağını bilen biri. Konya’ya yapılan onlarca hizmetin altından imzası olanlardan. Açıkçası seçim öncesi ismini duysam da tanışmadığım biriydi. Fikri alt yapısı, duruşu, ahlakı, samimiyeti ve mütevaziliği ile Karataylıların başkanı olmuş. Karatay ilçe özelinde daha Anadolu’dur. İlçe karakterine uygun bir başkanla yola devam ediyor. Daha gelişiyor, daha büyüyor. Açıkçası benim tek temennim ilçenin bu özelliklerini bozmadan hizmet edilmesi. Popüler kültüre kapılmadan, ilçeyi betona yığmadan devam edilmeli. Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English