Son Dakika Haberler

Ali İzmirli

Ali İzmirli

​SİNGAPUR VE RADYASYON

15 Tuesday 2016
Türk Milleti olarak iç dinamiklerimiz diğer milletlere göre çok farklı.

Zaten güncel konulara bakıldığında hep milletin dik duruşuyla ülke olarak kazanımlar elde ediyoruz.Yapılanlara bir bakıyorsunuz bu millet hayatta yıkılmaz süper güç olur diyorsunuz.

Diğer bir taraftan yapılanlara bakıyorsunuz bu millet nasıl ayakta duruyor diyorsunuz.Bir telefonla anında tek vücut haline gelebiliyoruz.

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımızın telefon mesajıyla tüm halk sokaklara döküldü. Yenilmez güç olduğumuz ortaya çıktı.

Yalnız bu kadar bilinçli halk bir whatsapp mesajıyla da evindeki tüm cihazların fişini çekip hatta ışıkları bile kapatıp radyasyondan korkuyor.

Tanktan korkmuyor, çanak antenden gelecek radyasyondan korkuyor.

F-16 ya levye atıyor, tankın önüne yatıyor, G3 piyade tüfeğine göğsünü dayıyor, gaz kaçağı var mı diye çakmakla kontrol ediyor ama telefonuna gelen mesajla bir anda her şeyden korkuyor.

14 Kasım günü özel bir gündü.Süper Ay 1948 yılından buyana ilk defa görünecekti.

Bir dahaki görünme tarihi 25 Kasım 2034. Bu kadar güzel ve özel gün bir telefon mesajıyla ilginç bir hal aldı.Önce Süper Ay’dan bahsedecek olursak.

Eliptik yörüngesi nedeniyle Dünya’ya olan mesafesi değişen Ay, yörüngesinin Dünya’ya en yakın olduğu noktasından dev ve parlak bir küre gibi beliriyor.

Biliyorum bişey anlamadınız.Kısaca Ay dolunay halinde dünyaya en yakın mesafede olmasına süper ay deniyor.

Bunu geçelim.




Süper Ay’la birlikte telefonlarda resimdeki şekilde mesaj hızla yayıldı.

Mesajda Singapur televizyonu haberine yer veriliyor. Gece saat aralığı verilerek Dünyamızdan gezegen olarak bahsedilip yüksek radyasyon geleceğinden bahsediliyor. Bu doğrultu da tüm elektronik cihazların kapatılması söyleniyor.

Düşünün Marsta su arayan, uzayda en uç noktalara ulaşan NASA değil, Marsa uzay aracı indirmeyi başaran Rusya değil Singapur TV’nin verdiği haber bizleri hemen alarma geçiriyor.

Ve hemen tüm elektronik cihazlar kapatılıp yakınlarımızı da uyarıyoruz.

Çok ilginç bir milletiz.

Bu telefon mesajlarıyla ilgili son örnekte olmayacak gibi görünüyor.

Terör operasyonu adı altında açılan tüm telefonlara milyonlarca lira kaptıranda bizleriz.

Adana’da yaşanan olayla bitirelim.



Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English