Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Sırada Afrika var!

02 Saturday 2023

Gazze’de yaşananların perde arkasında Akdeniz’de ki enerji kaynakları nedeniyle yaşandığını söyleyen yazar çizerlerin sayısı az değil. Bir çok analistin ortak fikri Filistin’e ait deniz sularında ciddi bir doğalgaz rezervinin olması özelikle ABD, Çin, Rusya ve AB’nin iştahını kabartmış. İsrail’i maşa olarak kullanan bu güçler bir anlamda sırtlan misali bekliyor. Son zamanlarda 2 devletli çözümü dillendirmeye başlayan bu vampirlerin ne dökülen kan, ne ölen insanlar, ne insan hakları umurlarında değil. Her savaşın, her kaosun temelinde para olması ve bu alçakların dininin para olması bu senaryoları güçlendiriyor. Önümüzde ki süreçte bu güçler anlaşma sağlarsa Gazze’de yeniden ateşkes olabilir. Yani Gazze’nin çocukları, kadınları enerji için canlarını veriyor. İsrail adeta vahşi köpek misali saldırıyor. Bu köpeğin sahipleri o kurbanların kim olduğuna değil, elinde ne olduğuna bakıyor. Aslına bakarsanız tarihimizde o kadar çok yaşadık, gördük bunları ama maalesef İslam dünyası hala ders almış değil. Sıra kendilerine geldiği zaman iş işten geçmiş olacak. Bir sonra ki hedefin Afrika olması muhtemel görünüyor. Büyük ihtimalle de Etiyopya olacak. Neden mi? Orada ki Yahudilerin çoğunluğuna bakarsak bunu anlayabiliriz.  Bizim Arap toplumu Milyar dolar vererek şehirler kuradursun, futbolla beyinlerini uyuştursun, mezhepçilikle vakit geçirsin, arkasını hep ABD’ye yaslasın. Onların yaşam standardı düşmesin diye Filistinliler ölüyor. Sadece ölen Filistinliler değil koca bir ümmet göz göre göre ölüyor. Sadece toprağın altına giren değil, toprak üstünde ki ümmette ölüyor. Bombalarla ölüp toprak altına gidenlerle, kalbi, vicdanı, merhameti, aklı ölen ha toprak üstünde, ha toprak altında. fark eder mi? Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English