Son Dakika Haberler

Ahmet Dur

Ahmet Dur

​Sistematik saldırılara dikkat!

12 Tuesday 2023
Ülkemizde bir kesimin bir kesime karşı bitmek bilmeyen bir hazımsızlığı ve nefreti var. Seçim öncesinde ayyuka çıkan, seçimden sonra istedikleri olmayınca adeta çileden çıkanlar saldıracak yer arar oldular.
Önce kendi taraflarına oy vermeyen depremzedelere saldırdılar sonra göçmenleri hedef gösterdiler. Acıları sönmek bilmeyince tüm Müslümanları hedef almaya başladılar.
Son günlerde otobüslerde, parklarda, , hastanelerde, pastanelerde, okullarda, yollarda yani her yerde başı örtülülere, sakallılara kendilerinden olmadıklarını tahmin ettikleri herkese saldırmaya başladılar. Öyle böyle bir saldırı değil. Üstelik yaşını başını almış kişiler tarafından yapılıyor bu saldırılar.
Bazı yazar dostlar arkadaşlar bu tür saldırıların bir iki adım ötesi İslamofobi yani  İslam düşmanlığı olacak diye yazmışlardı. Çok sistematik bir çalışma. Birileri sürekli göçmenler üzerinden saldırıyor, birileri din üzerinden, birileri gençlik üzerinden saldırıyor. Hedefleri net. İslam düşmanlığı. Hepimizi gururlandıran bir spor başarımızı bile saptırmaya çalışanlar oldu. Ecdat üzerinden yine saldırıldı.
Sanatçılar milliyetçi, muhafazakar sanatçı istemiyorlar. Özellikle onların yüksek kademelere atanmalarını hiç ama hiç istemiyorlar. Bir linç başlıyor hemen.
Bir yazar ağabeyin dediği gibi bu konu üzerinde iyi düşünülmeli. Önlem alınmak isteniyorsa acele edilmeli. Türkiye'nin 21. yüzyılı sabote ediliyor! Bütün planlama bu. "İkame Yapılar"a dikkat edilmeli. Renkler ve formatlar sizi aldatmasın.
Değerli isim saygı değer Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanınca kızılca kıyamet koparmaya çalıştılar. Günlerce linç kampanyasına tuttular. Pasif direnişe bile geçmeye kalktılar. Her şeye rağmen dimdik ayakta duranları yürekten kutluyorum.
Tiyatro Oyuncuları Derneği ve Maneviyatçı Sanatçılar Derneği Başkanı Yönetmen İsmail Yeşilbağ bu konuda basın açıklaması yaparak Tamer Karadağlı’ya desteklerini belirtti. Yeşilbağ, açıklamasında özetle “Bu tür saldırıların Türk halkının seçme ve görevlendirme hakkını gasp etme çalışmasıdır. Hiçbir meslek mensuplarının ayrıcalığı ve üstünlüğü yoktur. Seçimler bitmiştir. Halk tercihini yapmıştır. Hem hükümete hem de hükümetin atamalarına saygı gösterilmelidir. “ dedi.
Sahnelerde, salonlarda, yollarda ve hayatın her alanında saldırıların dozu düşmeyince bir açıklamada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanımız şöyle dedi: "Otobüslerde, metrolarda, mağazalarda, yolda insanlarımızı taciz etme noktasına varan küstahlıklarla daha çok karşılaşmaya başladık. Kültür-sanat, spor gibi hepimizi müşterek değerlerimiz, sevinçlerimiz, gururlarımız etrafında birleştirmesi gereken alanları ne yazık ki bozgunculuk aracı haline getirmeye kalkanlar olduğunu görüyoruz. Bu ülkeyi bir avuç azınlığın malı, bu milleti de aynı azınlığın kölesi olarak gören müstekbirlerin devri çoktan kapanmıştır." Kim olduğunuzu biliyoruz, niçin böyle yaptığınızı biliyoruz, neyi amaçladığınızı da biliyoruz, bunun için neleri kullandığınızı biliyoruz. Biz hala aynı şeyi söylüyoruz, aynı yerde duruyoruz, başaramayacaksınız."
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English