Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Sondan bir önceki hafta

19 Thursday 2013

Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada alınan Karabük mağlubiyetinin ardından, ligde tehlikeli bölgeye bir adım daha yaklaşan Torku Konyaspor, Uğur TÜTÜNEKER'in istifasının ardından hiç vakit kaybetmeden yeni bir hocayla, Mesut BAKKAL ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Artık Uğur hoca dönemi kapandı. İnsani olarak mükemmel bir kişiliğe sahip olan Uğur Hoca keşke biraz eleştirilere kulak verip doğruyu ben bilirim demeseydi. Neyse artık kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.

Yeni teknik direktör Mesut BAKKAL tecrübesiyle yeşil beyazlı ekibimizi iyi yerlere getirecektir. Getirmeli de zaten. Çalıştırdığı takımlarda hep başarılı olmuş bir hocayla çalışmanın takıma nasıl yansıyacağını pazar günü hep birlikte göreceğiz. Doğru kadro yapısını kurduğu, sistemi oturttuğu takdirde T.Konyaspor'un kaliteli oyuncu grubu, ligde çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

Artık Kayseri deplasmanı ve iç sahada oynanacak olan Eskişehir maçıyla ilk yarı sona erecek. Yeni bir oluşum, yeni bir sistem ile bütün oyuncular şu anda aynı şartlara sahipler. Bu yüzden canla başla mücadelelerini sürdürüp Mesut Hoca'nın elindeki formayı kapmanın çabasını vereceklerdir.

Fazla söylenecek bir şey yok. Kayseri deplasmanı zor bir deplasman olsada, kaliteli kadro yapısı ile T.Konyaspor, bu sezon ligde umduğunun gerisinde kalan Kayseri'den puan ya da puanlarla dönecektir.

Mesut Hocayı tanıyoruz. Sisteminde topu daima dikine oynayan, ileride çoğalan, baskı ve pres yapan bir oluşum vardır.  Bu yüzden elindeki kaliteli, hızlı ve hırslı kadro yapısı Mesut Hoca'ya altın tepside sunulmuştur. Top Mesut Hoca'ya geçtiği için oyuncular bütün hünerlerini göstermeliler.

Top oyunculara geçtiği içinde Mesut Hoca bütün marifetlerini takıma yansıtmalıdır. Öyle olması da gerekmektedir zaten. Yazılacak, çizilecek, söylenecek bir şey yok. bekleyip görmek gerekiyor.

Kayserispor, deplasmanından puan ya da puanlar getirmesi gereken yeşil beyazlılar bu maça özel motive olacaktır. Çünkü birebir rakibi ile oynayacaklar. Sarı kırmızılı ekibin, bu sezon umduğu yerde olmaması T.Konyaspor'u yanıltmasın. İleriye çabuk çıkan, sürekli kanatları kullanmaya çalışan, hızlı ve etkili oyuncularıyla ileride çabuk çoğalan bir ekip olsa da gol yollarında etkili değiller. Defansı da ağır olan ve geriye dönmekte zorlanan bir ekip. Torku Konyaspor sabırlı olup, oyunu istediği gibi yönlendirdiği takdirde bu maçtan üç puanla dönmekte zorlanmayacaktır.

Kadir Has stadında bu sezon 15. haftaya kadar yalnızca 5 puan toplayabilen sarı kırmızılılar, deplasmandan aldıkları 6 puanla ligin ilk yarısında tutunmaya çalışıyorlar. Her iki ekip içinde önemi çok büyük olan bu maça taraftarlarda gidecek. Yine yeni bir hakem hatası olmadığı takdirde seyir zevki güzel bir karşılaşma bekliyor bizleri. Pazar günü 13:30'da oynanacak olan maçta T.Konyaspor, rakibini mağlup ederek dönmesi durumunda, çokta rahat olmamakla birlikte hayati bir nefes alacaktır.

Benim kafama takılan bir soru işareti ile yazımı sonlandıracağım. Yıllardır iyi bir kadro kuran ve her sezon orta sıralarda hatta Avrupa'yı zorlayacak sıralamalarda bulunan Kayserispor ile birlikte Kayseri'nin diğer takımı olan K.Erciyesspor da kırmızı çizginin altına demir atmış durumda... Aynı kentin iki takımı da düşme hattında. Bizi pek ilgilendirmese de insanın aklına acaba bir sorun mu var sorusu geliyor.

T.Konyaspor'un yeni hocası ile mutlu MESUT bir deplasman galibiyetiyle döneceğini tahmin ediyorum. Kalın sağlıcakla.

 

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English