Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​ SÖZ KONUSU KONYASPOR!

29 Saturday 2023
Konyaspor’da neler oluyor, kapalı kapılar ardında neler dönüyor neler konuşuluyor bilen yok. Kongre zamanı şeffaflıktan söz edenlerin casper gibi hayalet giysilerini giyerek dolaşmaları, bir iki sezon önce adından  pozitif anlamda söz ettiren, avrupa kupalarında boy gösteren Konyaspor’un kısa sürede borç batağına girip üstüne birde transfer yasağı getirtmesi, kulübü kendi yağıyla kavrulan bir kulüp haline getireceğiz diyenler için hiçte etik ve hoş olmayan bir durum oldu. Bu günlerde ise transfer tahtasının açılıp yeni oyunculara imza attırma çabası içerisinde olan yönetim, haftaya yapılması planlanan olağanüstü kongrede delegeleri, basın mensuplarını, en önemlisi taraftarı nasıl ikna edecek bilinmez, ancak yeni bir yönetim listesinin karşısına çıkacağınıda tabiri caizse hacı yolu bekler gibi beklemekte. Sağdan soldan duyuyoruz görüyoruz, mevcut yönetim vay efendim güven tazeleyecekmiş. Tazelenecek güven olduğunu zannetmiyorum  da, önceki yazımda yine belirttiğim gibi bu pislikleri temizlemeden zaten kimse gitmesin. Döviz kurlarının artışı sadece Konyaspor’u değil bütün takımları etkiledi. Ancak geçtiğimiz hafta gündeme gelen 800 – 830 milyon borç bana açıkçası biraz abartı geldi. Çünkü fazla değil birkaç ay önce canlı bağlantı sırasında kulübün 16 m euro borcu olduğunu belirten sayın başkana şimdi soruyorum. 29 temmuz 2023 tarihi itibariyle belirtilen 16m euronun bugünkü kurdan karşılığı 474,560,000 m tl. Aradaki 355,440 milyon oyuncu, personel, vs. Birtakım giderler için kullanılması acayip bir rakam olarak görünüyor ki oyuncuların parası ödenmiş olsa bugün karşı karşıya kaldığımız transfer yasağı olmazdı. 
Pekala kulüpte neler oluyor, diğer branşları gözden çıkaran yönetim ne yapmak istiyor veya önümüzdeki sezonlarda Konyaspor’u neler bekliyor, düzlüğe çıkıp çok iyi ve özlediğimiz bir Konyaspor’mu yoksa Allah korusun amatöre kadar giden bir Konyaspor’mu göreceğiz bilemiyoruz. Çünkü içeride neler oluyor neler planlanıyor Konyaspor’un akibeti nedir bilemiyoruz. Önümüzü görebilmemiz için yapılan bir çalışma varmı, varsa bu çalışmanın içeriği nedir bilen yok. Herşeyi kongre de açıklaması beklenen yönetimin Konyaspor daki tasarrufu hangi yönde bekleyip göreceğiz. Artık kısa bir süre kaldı. Kongre bana göre öncekilerden farklı olacaktır diye düşünüyorum. Hele karşısına birde liste çıkarsa o zaman seyreyle sen cümbüşü. 
Çok gergin bir kongre ortamı bizi bekliyor olsada söz konusu Konyaspor gerisi teferruat. Bekleyelim görelim inşallah Konyaspor’a hayırlı olur.
Kalın sağlıcakla. 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English