Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Söz savunmanın!..

31 Tuesday 2023
Konyaspor’da Adanademir mağlubiyetinin ardından, işler çözülmesi iyice zorlaşan düğüm noktasına geldi. Hemen sonrasında ise başkan Fatih ÖZGÖKÇEN, basın açıklaması yapmak için, birkaç yönetici ile kameraların karşısına çıktı. Bu açıklamada herkesin beklentisi farklıydı. Başkan’ın Kongre kararı, kötü gidişat ve yeni  hoca hakkında söyleyecekleri merak konusuydu. Ancak toplantı, misafirliğe gidip sohbet konusu bulamayan kişilerin “ eeee havalarda soğudu” cümlesi kadar anlamsız, eleştirisel ve hatta tehditkâr bir ortamda kör düğüm oldu. Sayın Fatih başkanın baştan sona anlattıkları sonrası, taraftarın neden tribünlere gelmediğini apaçık ortaya koydu. Konuşmasında delege olan bir yazarı, kendisi hakkında yazdıkları için disiplin kuruluna vereceğini söyledi. Bu tehditkâr sözler, bu özgüven, bu ego, bu kibir  varda neden masaya yumruğunu vurup oyunculara, teknik ekibe hesap sormuyorsun, neden tff, ye tabiri caizse süt dökmüş kedi gibi davranıyorsun. Konya’nın sanayicilerinden, iş adamlarından destek beklemekle olmaz sayın başkan. Madem genel kurul kararı almadın, madem koltuğu bırakmayacaksın, biraz vizyonunun çıtasını yükselt bence. Örneğin geçen sezon Alanyaspor’un başarılı olmasının nedenini sende, bende herkes biliyor. Sayın eski dış işleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu faktörü. Yaşım sizden büyük olduğu için benden size bi tavsiye. Biraz Konya’nın dışına özel araçla değil, fikir olarak çıksan, sana karşı oluşan negatif düşünceleri bir nebze bertaraf etmiş olursun. Etrafında seni bu koltuğa oturtan eski Çevre, şehircilik ve iklim değişikliği bakanı, şimdi İstanbul 1. Bölge milletvekili sayın Murat KURUM,  iç işleri bakanı sayın Ali YERLİKAYA, sağlık bakanı sayın Fahrettin KOCA, Ticaret bakanı sayın Ömer BOLAT, Aile ve Sosyal Hizmetler bakanı sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ. Al sana lobi, al sana kulis. Taraftara, basına ayar vermektense, tehdit etmektense başkan gibi davranıp bu işlerle uğraşsan daha iyi olmazmı ? Ha birde şu disiplin kuruluna vereceğiniz gazeteci-yazar’ı çok iyi tanırım. Kendisi yaş yere basmaz, son derece sağlamcı ve Konyaspor aşığı birisi, ayrıca elinde  sağlam bilgiler olmadan hiç birşey yazmaz paylaşmaz. Madem o kadar kararlı  o kadar yürekliyseniz ve kamuoyu önünde şeffafsanız işte bu arkadaşın son derece iddialı sorularına açık yüreklilikle kameralar karşısına geçip cevap verebilecekmisiniz ?  Bakın sayın başkan taraftar küs, basın veryansın ediyor, oyuncular isteksiz,  Konyaspor camiası kesinlikle ve  açıkçası sizi istenmeyen adam  olarak görüyor, buna rağmen halâ gururunuzdan ödün vermeye devam edecekmisiniz ? Burası Konyaspor kulübü sayın ÖZGÖKÇEN, mahkeme  salonu değil. Buyurun söz savunmanın.
Kalın sağlıcakla.
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English