Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​TORKU ARENA EYLÜL'E HAZIRLANMALI

25 Monday 2015
Spor  Toto Süper Lig, 2014 – 2015 Süleyman Seba Sezonu’nu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalarla sona erecek.
 
Torku Konyaspor, yeni stadı ve taraftarı ile bu sezonu istenilen yerde tamamlamanın gururuyla, yeni bir heyecana, yani önümüzdeki sezon için hazırlıklarına, transferlerine, kamp programlarına, başlayacak. Bu sezon için başta sayın Başkan Ahmet Şan ve yönetiminden, Aykut Hoca’ya, genel menajer sayın İçgül’den masörüne, sağlık ekibine, malzemecisine kadar, en önemlisi Türkiye’de taraftar  anlamında lider konumda bulunan, herkese örnek olmuş, her hafta adından söz ettirmiş olan 42 numaralı onikinci adamımıza teşekkürler. 
 
Henüz  resmi açılışı bile yapılmayan Torku Arena için, sezonun ilk maçı olan Balıkesir karşılaşmasının hemen ardından yazmış olduğum bir yazının başlığı aklıma geldi. “ BU STADA BÖYLE TARAFTARA, AVRUPA YAKIŞIR” demiştim.
 
Torku Arena birçok özelliğinin yanı sıra hem adından, hem taraftarından söz ettirdi koca bir sezon. Bu stadın heyecanıyla ortalama seyirci sayısında bile lider olan taraftarımız, önümüzdeki sezon takımın çıtayı biraz daha yüksek tutacağından ve Torku Arena’nın hak ettiği başarılara sahne olacağından emin.
 
Açıkçası hepimizin beklentisi bu yönde.
 
Ancak önümüzdeki sezondan önce merakla beklediğimiz daha büyük bir sınav bekliyor Torku Arena’yı ve tribünleri.
 
Eylül ayı içerisinde yapılacak olan iki milli maç ve o günlerde çok iyi organize edilerek resmi açılışı yapılacak olan stadımız ve bu stadı dolduracak olan taraftarımız, ülkemizin yine spor  anlamında bir numaralı gündemini oluşturacak.   
 
Ufak ve ince eksikleri yavaş yavaş giderilen Torku Arena, her şeyiyle Eylül ayı içerisinde tamamlanmış olarak milli maçlar öncesi hazır hale getirilecek. Ancak ben bu eksiklerin giderilmesi aşamasında, göze pek hoş gelmeyen üç konuya öncelik verilmesi taraftarıyım. Daha önce bir  yetkili ile görüştüğüm bu konunun henüz hayata geçirilmemiş olması beni üzüyor.
 
Bu beni rahatsız eden konu Torku Arena’nın dış kaplamasının kirlenmiş olması. Doğa olayı sonucunda normal gibi görünen bu sorunu, görüşmüş olduğum yetkili arkadaş nano teknoloji ile halledileceğini söylemişti. Umarım bu konuya yapımcı firma öncelik verecektir.
 
Yapımcı firma bu konunun yanı sıra projede bulunan ve yine dış kaplamada olması gereken led ışıklandırmalar konusunda da resmi açılışa kadar yine umarım bir çalışma içerisindedir. Hem dış hem iç dizaynı ile gelecek sezon çok daha güzel ve görsel anlamda göze hoş gelen yenilikler ile bu stad, önümüzdeki sezon Avrupa’ya yakışır bir özelliğe ve güzelliğe sahip olmalıdır. Ayrıca proje kapsamında  var mı, yok mu ? bilmiyorum ama, B.Şeh.Bel.Başkanımız sayın Akyürek’ten bu güzel mabedi süsleyecek olan ve eksikliği hissedilen bir konuda yardımcı olmasını bekliyorum.
 
Bu güzel mabedin ismi bütün heryerde lanse ediliyor ancak, dış kaplamaya monte edilecek ve gözle görünen bir bölgeye çok büyük harfler ile TORKU ARENA yazılması gerçekten gözle görülür  bir eksikliği kapatacaktır diye düşünüyorum. 
 
2015 – 2016 Sezonunda bu güzel görselliğin yanı sıra takımdan gelecek  başarı ile Konyamızdan çok daha güzel bahsedileceğinden eminim. 
 
Ama lütfen asıl rengi yeşil beyaz olan, fakat yeşil gri görünen bu kirliliği bir an önce halledelim. 
 
Kalın sağlıcakla.
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • sadi kaya

    torkudan parayaı alırken giriş kapısına torku arena yazacagız diye söz verip daha sonra bu sözünü unutanlar recep başkan sizi bekliyor para için hangi yüzle gidecekseniz bilmiyorum büyük ihtimal kapılar kapalı

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English