Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Yine meydanlara akacağız

14 Friday 2023
Türkiye için bir dönüm noktasıydı. Türkiye 15 Temmuzla birlikte adeta yüklerinden kurtuldu. Hem askeri, hem de  siyasi olarak bağımsızlığına kavuştu. O gecenin kahramanları elbette milletin ta kendisiydi.   Bu ülkenin bağımsızlığında can verenlere Allah’tan rahmet,  gazilerimiz sağlık diliyorum. Milyonlarca vatan evladı erdemli, imanlı, ihlaslı, namuslu, ferasetli bir duruş sergiledi. Yeniden asil bir milletin şahlanışını, cesaretini gördük. Geçen zaman içinde bu yapıya karşı kimsenin öfkesi dinmedi. Kimse affetmekten, merhamet göstermekten bahsetmedi. Tabi bu dediğim millet nazarında. Yoksa koltuk uğruna her şeyi yapacakları ayırıyorum.  Bu millet bu ihaneti asla unutmayacak. Bu ihanet odaklarına karşı uyanık olmasını da bileceğiz, nasıl yok edeceğimizi de. Buna benzer yapılar var hala. Yine dini kullanarak milletin içine sızmaya çalışanlara artık bu millet geçit vermeyecek. O günden bugüne çok şeyler değişti. Devlet değişti, millet değişti. Artık eski Türkiye kalmadı. Eskinin hastalıkları, uyurgezerliği, hantallığı, kanması sona erdi. Anında reaksiyon gösteren bir devlet yapısına kavuştuğumuzu düşünüyorum. Muhteşem organizasyona sahip bir yapıyı elinde oynatıp bu ülkede at koşturanlar artık itini bile gezdiremiyorlar. Çok şeyler değişti bu ülkede. Gençlerin nasılda ülkesi için meydanlara koştuğuna şahit olduk. Kaç ülkenin genci vatanı için ölüme koşar. Biz o gün bir olmayı, biz olmayı tüm Dünyaya gösterdik. Bizi ne siyaset, ne diğer farklılıklarımız bölebilir. Biz söz konusu vatansa tüm farklılıklarımız bir kenara bırakabilecek feraset sahibiyiz.  15 Temmuz’da aynı coşku ile meydanlarda olacağız. Yine vatan nöbetleri tutup tüm dünyaya birliğimizi, beraberliğimizi göstereceğiz. Elimizde bayraklarla bu ülkeyi kimsenin bölemeyeceğini hatırlatacağız. Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English