Son Dakika Haberler

Ali İzmirli

Ali İzmirli

​8.Haftadan sonra iyi takip edin

14 Monday 2015

Ligin ilk 4 haftası geride kaldı.

Akılda kalıcı en iyi futbolu gördüğümüz kadarıyla Beşiktaş oynuyor ya da oynamaya çalışıyor.

Konyaspor içinse durumlar farklı.

Geçen sene başarılı sonuçlar alan kadroda en azından kilit oyuncularda değişiklikler oldu.

Yeniden yapılanmaya gidildi diyebiliriz.

Osmanlıspor maçında sahada geçen sezonki kadrodan 5 farklı isim vardı. Bu takımın devamlılığı için önemli bir rakam. Yeni gelen oyuncuların ve kadroya girecek oyuncuların uyum sorunu için ilk 4 hafta iyi geçti diyebilirim.

Maç kondisyonunun tam kazanılması ve takım içi uyumun sağlanması 8.haftaya kadar süreceği düşüncesindeyim.

8.haftadaki Gaziantep maçıyla birlikte geçen sezonun ikinci yarısındaki puan serisi yeniden yakalanabilir. En azından göze hoş gelen ve mücadele gücü daha yüksek Konyaspor izleneceği bana göre kesin.

Osmanlıspor maçında da oyun her iki tarafa da gitti geldi. Konyaspor oyun olarak göze hoş gelen oyun oynamadı fakat mücadele isteği deplasman takımı için yeterliydi.

Maçın hakemi de iki takımın ısrarla oynama isteğine verdiği kararlarla direk etki etti.

Son olarak kaleci serkan ve bajic gelecek için ümit verdi. Serkan’ın süperlig tecrübesi sıkıntı yaşadığımız kale için kalıcı çözüm getirebilir.

Bajic ise pivot santrafor özelliği olmadığı için önceki haftalarda çok zorlandı. Bu maçta Santrafor arkası serbest oynayınca daha verimli oldu. Gelecek haftalarda lige alışmasıyla birlikte Aykut hoca ondan fazlasıyla yararlanacaktır.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English