Son Dakika Haberler

Ali İzmirli

Ali İzmirli

​Final Maçlarında Yokuz!

26 Monday 2015
Aykut Kocamanlı Konyaspor geçtiğimiz sezonda ki final maçlarını oynayamama hastalığını bu sezonda sürdüreceğe benziyor. 

Final maçlarından kastım güzel bir serinin sonunda tam üst sıralara doğru ilerleme veya yerini koruma anlamındaki maçlardan bahsediyorum.

Geçtiğimiz sezon 2 haftalık serinin ardından 20.haftada kendi evimizde sivassporu yensek üst sıralara tırmanıp daha güzel planlar yapacakken kaybedip tekrar 2 haftalık düşüşe geçtik.
 
Yine geçtiğimiz sezon Mersin İ.Y. maçı gibi üst sıralar için ümitleneceğimiz maçları hep kaybettik.
Takım bu görüntüsünü bu sezonda vereceğe benziyor. 
 
İşler yolunda giderken, 8 haftada 1 mağlubiyet almış takım ve en önemlisi çok zor gol yiyen bir takım bir anda ruhunu kaybetmiş bir görüntü sergileyip İstanbul Başakşehire 4-0 mağlup oluyor.
 
Kendi açımdan bu maçta en az beraberlik gelir düşüncesindeydim. 
 
Özellikle Aykut Kocaman’ın oyun sistemini beğenen birisi olarak da sık sık Konyaspor’u 7 ve 8.haftalardan sonra takip edilmesi gerektiğini sık sık paylaştım.
 
Bu düşüncemi devam ettiriyorum. 
 
Fakat her şey sistem veya düşünce değil.
 
Oyuncuların ruhsuz hali, mücadele etmek istemeyen görüntüleri olursa işler değişir.
 
Bunun önlemini de Aykut hoca mutlaka alacaktır. Bu takım sadece final maçlarını oynayamıyor.
 
Birde şu açıdan bakmak istiyorum.
 
Geldiği günden beri Aykut Kocaman’ı istemeyen, beğenmeyen devamlı eleştiri yapmaya çalışan fakat ağzına yüzüne bulaştıran yazarlar vardı.
 
Hep biz haklı çıkacak değiliz ya. 
 
Bir haftada onlar haklı çıksın. 
 
Lig başlayalı 9 hafta oldu eleştirecek bir şey bulamadılar. Bu skor ve oyun 7-8 hafta onlara yeter. 
 
Onlar eleştirirken Konyaspor puan kaybetmemeye devam eder.
 
Yenilgide üzüldüğüm bir başka konuda Konyaspor’u yalnız bırakmayan taraftarlar oldu.
 
Radyoda maçı yorumlarken stattan canlı yayın yapan arkadaşımız Konyasporlu taraflarların sesini bastırmak için statta müzik açıldığından bahsetti.
 
Genelde yazılarda fotoğraf paylaşmayı seviyorum. Bu yazımda fotoğrafla çok fazla yorum yapacak bir şey yok. Ancak yediğimiz bir goldeki savunma dikkatini ve sosyal medyada hoşuma giden bir fotoğrafı paylaşarak bitirmek istiyorum.
 
Bir mağlubiyetle canınızı sıkmayın. Bu takım daha çok güzel işler yapacaktır.
 
.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • hüseyin ergenç

    İsmail bağcı, bu yazının fotolu hali konsporda mevcut. Yazara yorum yaptırmayın demişin ama bu arkadaş senin gibilerin çok üzerinde seviyede tespitleri var. Biz beğenerek takip ediyoruz. Devam Ali izmirli

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English