Son Dakika Haberler

Ali İzmirli

Ali İzmirli

​İstikrar 3 – 2 Yıldız Transferi

07 Monday 2015

Bu maça kadar Konyaspor Antalyaspor’a ligde evinde hiç yenilmemiş.

Konyaspor bu sezon evinde oynadığı altı lig maçında bir kez yenilmiş.

Bu sezon Süper Lig’de en az net gol pozisyonu kaçıran iki takım Antalyaspor ve Konyaspor. Bu maçtan sonra Konyaspor’un bu net gol pozisyonu kaçırma rakamı fazlasıyla artmıştır.

Bir tarafta yıldız transferiyle isim duyurmaya çalışan fakat oynadığı futbolla vasatı aşamayan bir takım.

Bir tarafta istikrar takımı. İlk yarım saatlik süreçte Rangelov şanslı olsa tarihi farkla maç bitebilirdi.

Rangelovun şanssızlığı kadar Antalyaspor kalecisi Fornezzi de başarılı kurtarışlar yaptı.

Ama Rangelov bu takımın en önemli parçası. Sahada takım için her şeyini veriyor. Tam Aykut Kocaman’ın istediği futbolcu profili.

Maçla ilgili anlatacak çok fazla bir şey yok. İlk yarı Konyaspor futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptı.

Koşular, ortalar, paslar, müdahaleler hatta görülen sarı kartlar bile yerindeydi. Ali Çamdalı hariç.

İkinci yarı ise 6 Konyaspor futbolcusu arasında iki pasla gol bulan Antalyaspor hareketlenir gibi olsa da Ali çamdalı ile bulduğumuz gol maçı biraz daha lehimize çevirdi.

Son dakikalara 3-2 girmemiz bizi biraz strese soktu ama kontrollü oyunla 3 puan almayı başardık.

Maçla ilgili belirtmemiz gereken iki konu var.

Birincisi hakemler.

Ligde hakemler açısından işler hiç iyi gitmiyor. Bu hafta başarılı maç yöneten bir tane bile hakem yoktu. Bütün takımlara farklı farklı hatalar yapılıyor. İkinci yarı bu şekilde devam ederse lig adına hiç iyi şeyler yaşanmaz.

İkincisi ise Kibong.

O kadar süre kadro dışı kalmış, sadece antrenman görmüş bir futbolcunun takıma bu kadar kısa sürede katılıp katkı sağlaması muhteşemdi. Onu kazanıp kendine güvenli şekilde oynatmakta Aykut Kocaman başarısı. Yıldız transferi isteyenler umarım bu maçla birlikte Aykut Kocaman’ı daha iyi anlamışlardır.

Sosyal medyadaki Aykut Kocaman paylaşımımla bitireyim.

Aykut kocaman 6 sene daha Konyaspor'da kalsın.

Konyaspor kendi tankını kendi uçağını bile İmal eder. Anlayana!

Fotoğraf paylaşımını Kibong golündeki Konyasporlu futbolcuların kazanma hırsıyla yapmak istiyorum.

.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English