Son Dakika Haberler

Ali İzmirli

Ali İzmirli

​Kırılganlık en büyük hastalık

28 Monday 2015

Konyaspor’un maça istekli başlaması ve ilk yarı boyunca mücadelesini eksiksiz sürdürmesi maçın ikinci yarısı için bizleri umutlandırdı.

İkinci yarıda ise Beşiktaş’ın golüne kadar Konyaspor istekli oyununu sürdürdü.

Fakat geçtiğimiz sezondan bugüne en büyük hastalığımız olan kırılganlık bu maçta da tekrarladı.

Bir gol yedikten sonra takım resmen oyuna kırılıyor, dağılıyor.

Beşiktaş maçında da bunu gördük.

İlk golden sonra 25 dakika içerisinde skor farka gitti.

50 dakika rakibiyle başa baş mücadele eden, orta saha üstünlüğünü rakibine kaptırmayan Konyaspor, son 40 dakika da sanki lige küstü.

Maçtan önceki düşüncelerimle aynı doğrultuda oynayan Beşiktaş maçı kazanıp ilk yarıyı lider kapatmayı başardı.

Maçtan önceki düşüncem Beşiktaş’ın kanatları kullanıp Konyaspor kalesinde gol arayacağı yönündeydi. İlk yarıda bunu fazlasıyla yaptı. Özellikle Rodolfo iki tane net kafa vuruşu yaptı.

Yine aynı şekilde Konyaspor’da yan toptan Bajic’le etkili oldu. Bajic’in şık topuk vuruşu direkten dışarı çıktı.

Maçın ikinci yarısında ise Konyaspor’lu futbolcuların bir anlık ofsayt duraklamasıyla Beşiktaş öne geçti ve maçta bu dakikadan sonra koptu.

Maçla ilgili artık çok fazla söylenecek bir şey yok.

Ligde üstümüzdeki takımlardan bir tek Akhisarla berabere kaldık. Kalanların hepsine kaybettik. Bunların hepsi de İstanbul takımı. Galatasaray hariç hepsi ikinci yarı Konya’ya gelecekler.

Kalan maçlarla birlikte Konyaspor ligde üst veya alt gruptaki yerini kendisi belirleyecek.

Ligin ikinci yarısında Konyaspor içerideki maçlarına göz atalım.

Kayserispor(13), Osmanlıspor(12), Sivasspor(15), Trabzonspor(9), Başakşehir(5), Fenerbahçe(2), Rizespor(8), Kasımpaşa(4), Beşiktaş(1).

Trabzonspor maçıyla birlikte ligde üstümüzde bulunan güçlü takımlar Konya’ya gelecekler.

Bu sebeple Konyaspor lige verilen arayı hem çalışma hem de transfer açısından iyi değerlendirilirse içerideki maçlardan alacağı puanlarla birlikte ligi üst sıralarda bitirebilir.

İlk yarı içinse söylenecek çok fazla bir şey yok.

Kadro kalitesine bakıldığı zaman topladığı 26 puan Konyaspor için oldukça başarılı.

Bu haftaki fotoğraf paylaşımımı oyunla ilgili değil Konyaspor taraftarıyla ilgili yapmak istiyorum.

Düşünsenize buz gibi havada lüks olmayan otobüslerle 10 saat git 4 gol ye 10 saat geri dön.

Ertesi gün mesaideki işine devam et.

Bu eziyeti çeken büyük taraftara ben kendi adıma teşekkür ediyorum.

Bu arada taraftar bu fotoğrafı çektirirken Konyaspor’lu futbolcularda maçtan sonra ara tatili ve yılbaşını değerlendirmek için uçakla rezervasyon yaptıkları otellere yolculuk ediyorlardır.

.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English