Son Dakika Haberler

Ali İzmirli

Ali İzmirli

​Konyaspor İyi Yolda!

28 Monday 2015

Transfer dönemindeki yaşanan belirsizlik, kadroda yapılan köklü değişiklikler ilk 3 hafta da takıma olumsuz yansıdı.

Kalede kayanın yaşadığı şansızlıklar da bu olumsuzlukların üstüne gelince şehirde karamsar bir hava oluştu.

Tek sevindirici nokta transfer döneminin sonlarına doğru çok yerinde transferler yapılmasıydı. Bu transferlerin takıma alışması, takımın kendi uyumu içinde belirli bir sürenin geçmesi gerekiyor.

Mersin İY maçı da bu sürenin yavaş yavaş aşıldığının en büyük göstergesi oldu.

Aykut hoca özellikle hücum için elindeki en iyi kadroyu sahaya sürdü. Kadroyu şahsen çok beğendim. Özellikle traore ve Sissokko’nun bir arada oynaması Meha’nın onlara servis yapması geriden Ömer ali ve Mehmet Uslunun desteği hücum anlamında ilerleyen haftalar için daha çok umut verdi.

Maça hücum anlamında çok istekli başlayan Konyaspor daha maçın ilk dakikasından itibaren rakip savunma üzerine 8 oyuncuyla birlikte pres yaparak rakibin topla rahat çıkmasını engelledi.

Teknik direktör değişikliği yapan Mersin İY takımı da vasat futbolu aşamayınca Konyaspor zorlanmadan maçı kazandı.

Maçın adamı da bana göre Holmen’di. Hem defansif anlamda kesiciliği hem de hücumda takıma yön vermesi muhteşemdi. Muhteşem oyununu golle süslemesi hem takım hem de kendi için ayrı bir motivasyon oldu. Geçen sezon Mehmet Güven’in yaptığı görevi fazlasıyla yapan Holmen gelecek haftalarda takımın değişmezi olur.

Milli maç arasına kadar inişli çıkışlı performanslar olsa da 7. Ve 8. Haftadan sonra performans olarak dikkat çekici ve üst sıraları zorlayan Konyaspor’u izleyebiliriz.

 

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English