Son Dakika Haberler

Ali İzmirli

Ali İzmirli

​Para değil, mücadele kazandı

21 Monday 2015

Rakip Bursaspor.

Kadro değeri 72 milyon Euro. Konyaspor 30 milyon Euro.
Teknik direktörü üç gün önce imza atmış.

İyiki de imza atmış. Konyaspor adına iki günde çok iyi işler yaptı Hamza Hamzaoğlu.
2 hafta önce kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrı çalışan iki oyuncuyu maçtan bir gün önce affetti. Maçta ilk on bire aldı.

Zaten kondisyon olarak yerlerde olan Bursaspor bu iki oyuncunun kadroya girmesiyle fizik olarak daha yetersiz hale geldi.
Maçtan önce sosyal medyada paylaştım.

Bu maçta Holmen’in yeri dolarsa Konyaspor kazanır. Fizik olarak hazır olmayan Bursaspor’u tehdit edecek en önemli unsurlardan birisi de ön libero mevkisiydi.

Konyaspor da Bajic orayı iyi kullanır maçı da çözer düşüncesindeydim ve öylede oldu.
Rangelov’un akıl dolu pasıyla kilidi açtı ve maçı kazandırdı.

Kadrolara kâğıt üstünde baktığınız zaman Konyaspor’dan bir futbolcuyu Bursaspor’a almak istemeyebilirsiniz. Ama Bursaspor’dan Konyaspor’a almak isteyeceğiniz oyuncular mutlaka olacaktır. İsim olarak kalburüstü bir takım.
Ama Aykut Kocaman’ın anlatmak istediği olayda bu.

Futbol artık isimlerin oynadığı bir oyun değil. Takım olarak bir şeyler ortaya koyabilirseniz kazanıyorsunuz. Öylede oldu. Para değil mücadele kazandı.
Konyaspor’da takım oyunu oynuyor ve puan toplamaya devam ediyor.

Konyaspor’u 8.haftadan sonra takip edin dediğimde 11.haftada sosyal medya üzerinden bu Konyaspor’umu seyredecez bu takım düşmezse iyi şeklinde tepkiler aldım.
16. haftadayız ve 3.Galatasarayla puan farkı 3.

Bana tepki gösterenlerden hiç ses çıkmıyor.
Bu sezon hem Türkiye Kupasında hem de ligde Konyaspor’un ve taraftarının adı fazlasıyla duyulacaktır. Buna emin olun. Bu iki kulvarda da Konyaspor çok başarılı bir sezon geçirecek.

Son olarak transferle ilgili de bir şeyler yazmak istiyorum.
Hafta içinde futbolcu isimleri ortaya atılmaya başlandı.

Sosyal medya da Fenomen olmaya çalışan ve menajerlerden gelen SMS’lerle transfer haberi yapan isimlere dikkat edin.
Ara transfer dönemi Konyaspor için çok hareketli geçmeyecek.

Bu haftaki maç fotoğrafı paylaşımını maçtan önceki düşüncemle tam olarak örtüşen fotoğrafla yapmak istiyorum.
Attığımız golde Forvet arkası Bajic rakip defans arkasına koşu yaparken Bursaspor’un ön libero mevkiindeki oyuncular görev yerlerine dönme çabasındalar.

Not: Fotoğraf Ligtv'den alınmıştır.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English