Son Dakika Haberler

Ali İzmirli

Ali İzmirli

​Selim - Kokalovic

05 Monday 2015

Ligin en iyi deplasman takımı Çaykur Rizespor ile Ligin en kötü deplasman takımının karşılaşmasında Konyaspor hücum gücü eksikliğinden dolayı yine kazanamadı.

Konyaspor 2 hafta üst üste birbiriyle aynı özellikte iki karşılaşma oynadı. Hatta Fuchs- Torje değişikliğinin oyuna getirdiği hareketlilik ve Bilic’le Hikmet Karaman’ın kenardaki şovu bile aynıydı.  

İlk yarı kenarları iyi kapatan Rizespor takım halinde iyi hareket ederek devreyi önde bitirdi. İlk yarıda akılda kalanlar ise atılan gol ve Belec’in kurtardığı karşı karşıya pozisyon oldu. İlk yarı Konyaspor orta sahasındaki üçlünün etkisiz kalması, Ömer Ali’nin isteksiz oyunu ve Hasan Kabze'nin nokta santrafor özelliğinin olmamasından dolayı oldukça etkisiz göründü.  

İlk yarı için Selim ve Kokalovic’e ayrı bir parantez açmak lazım. Beşiktaş maçında etkili olan bu ikili bu maçın ilk yarısında da oldukça iyi oynadı. Hem topu oyuna sokma hem de kesicilik anlamında iyi işler yaparken aynı zamanda sağ ve sol bek açıklarını da iyi kapattılar. Karşılaşmanın bana göre en iyi iki oyuncusu oldular.

Selim – Kokalovic ikilisinin Çaykur Rizesporlu Giray – Viera ikilisine üstünlüğü istatistikte açıkça görülüyor.

İkinci yarıda ise değişikliklerle birlikte oyun ve kondüsyon üstündüğünü ele geçiren Konyaspor beraberlik golünü buldu. Burada Aykut hocanın müdahalesi önemli fakat Beşiktaş maçında oyuna giren ve girer girmez rakibe üstünlük sağlayan Fuchs ve Torje neden Rizespor maçında daha önce oyuna alınmadı burası soru işareti.

Şimdi devrearası. Konyaspor için kaleci, en az 4 oyuncu transferi gerektiğini düşünüyorum. Bu 4 transferle birlikte Hleb meselesi de iyi yönde çözülürse, bu seyirciyle lig istenilen yerde bitirilir. Yeter ki Aykut Hocanın istekleri yerine getirilsin.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English